reklama

Październikowe skarby :)

Witam,

Ja ciagle z cytrusami eksperymentuje - daje po troszeczku - narazie bez reakcji, wiec jak chyba zaniedlugo zaczne jej dawac bez ograniczen.

Moniaa tak szybko dastala polio? - my mamy dopiero przyjsc w marcu. To nie musi byc przerwy 6 tyg.? Kurcze ale to sie rozni. A tak poz za tym to gratulacje dla dzielnej Nicole.
A i jeszcze spadek wagi tez cie nie martwi?

Ania super, ze problemy ze zdrowiem Damianka masz juz za soba. Powodzenia tez w sobote. Napewno sie ze wszystkim wyrobicie i otwarcie bedzie udane.

Pozdrawiam,

reklama
Cześć Wam,
chociaż to nie konkurs dzisiaj mnie nikt nie pobije w kategorii umiejętności skarba...

Rzucam pomysł stworzenia listy równie pożytcznych (dla rodziców i nie tylko) umiejętnosci naszych pociech

Zapraszam do galerii!!!!!!!!!!

Sandara ROndzia foteczki super!
Rondzia pomysł niezły! :))) pozazdroscić zdolniści małego:)))
Avenue Ja czekolady młodej nie daje i szybko nie dam.. jakos tak nie widze powodów :) ale Madzia ma apetyt :)
Sandra nie, nie martwi mnie spadek wagi młoda tak śmiga że nie chce jeść tylko biega biega i biega.. także to normalne a jak już jest bardzo głodna to jak siądzie do obiadu to zje swój i mój i jeszcze pół taty :) także wszystko oki hehe
a co do szczepień to u nas tak jest.. nie wiem jakie to ma znaczenie te odstępy między szczepieniami ale to chyba nic poważnego co trzeba przestrzegać bo inaczej by tego pilnowali... .
Moja pediatra też kazała dawac wszystkie cytrusy.. dzisiaj Nicole wpyliła całe kiwi a potem znalazła w koszyku jeszcze 2 i też mi przyniosła że chce jeszcze! Dałam jej jeszcze pół.. narazie nie ma wysypki.. no po za tą na policzku od taty brody :) bo się tak bawili że ja pokój tym zarostem który musi juz zgolić:D

oj widzę ze cicho się u nas zrobiło...
Magda wciąż czeka na net
Ania pochłonieta sklepem bo jutro już otwarcie :)
No a gdzie reszta??
Ja mam kompletnego lenia :) a Was tu nie ma? jutro wkońcu wyjdziemy na spacerek :)
Miłej nocki

Witam,

Czekamy na tatusia i jedziemy do katowic - mama sie ksztalcic, a Sonia na dluuuuuugi spacer na Doline Trzech Stawow.

Wkoncu uporalam sie z porzadkami na swieta. Teraz moge sie zajac pieczeniem pierniczkow, dzis jak przyjedziemy to bedzie wielkie pieczenie, zapas dla pojedzie do Sycyli, do babci, no i oczywiscie dla nas.

Pozdrawiam,

oooooohh JESTEM
od piątku na pełnych obrotach.Jestem wykończona.
Sprawy ze sklepem troche ulegly zmianie....miał być on prowadzony na spółkę...... z kolegą z pracy mojego Pawła.....niestety szybko ta spółka się zakończyła....gdyż oni nie robili nic innego jak tylko wyłożyli czesc pieniędzy...i byli by tylko do podzialu zyskow.Nic kompletnie nic nie zlatawili do sklepu....Ja sie wku........na maxa , zwołałam ich do siebie i powiedzialałam KONIEC naszej współpracy..oni się zaczeli tłumaczyć.....aledla mnie to był koniecGość 34 lata niepotrafił sobie kolegi zlaeźćżeby zawiesić szyld.Miał zrobić tylko 1 rzecz....i się z tego wymigał..Oddaliśmy im ich wkład i tyle......Wszystko spadło na mnie......nocki miałam zarwane ***jak dobrze że Damianek był jak złoto***.W sklepie miałam siedzieć 3 godzinki a ich pracownica 5godz......teraz musialam szybko wymyśleć jakies rozwiązanie.Mama moja mi podsunęła niańkę..dzisiaj do nas przychodzi zapoznać się z Damiankiem i ogólnie......wczoraj jak byłam u niej pogadać z nią co i jak.... to się rozryczałam że musze dziecko zostawić....Wiem może jestem jakaś głupia ...ale jakoś mi sie tak przykro zrobiło.......że go zostawie.....Sklep otworze od11 do 17....
Także dołączam do was PRACUJĄCE POZA DOMEM dziewczyny.
A mówiły jaskółki że niedobre są spółki- tłumaczyłam swojemy Pawłowi to nie chciałmnie słuchać.
A co wy uważacie...dobrze żerozwiązałam spółkę....i z tą niańką....??Przyjmuję tylko słowa pocieszenia.....:):) hehe
MUSI BYĆ DOBRZE
ach i jeszcze jedno ile płacićie waszym niańkom??

Pozdrwaiam gorąco ANKA

Witam
ANIU!!!! Brawo co do spółki miałaś racje! Do podziału kasy to wszyscy chętni ale do pomocy to nikt! Także uważam iż zrobiłaś bardzo dobrze :)
A co do niańki myślę że też dobry sposób skoro kobieta Ci odpowiada i wiesz że możesz z nią zostawić DAmianka no to też super :)
No i wielkie gratulacje że rozwiązałaś całą sytuacje i zachowałaś zimną krew ! :)
A co do zostawienia DAmianka no to wiesz każda z nas by się tak samo zachowała... przecież to nasze skarby :) ale będzie dobrze szybko wpadniesz w dryg i będziesz to spokojnie znosić jak reszta dziewczyn! :)
No myśle że Cię pocieszyłam :)
Reszte babek pozdrawiam i buziaczki dla maluchów :)
No i gdzie ta nasza Magda??? Oj biedna chyba juz nie może się doczekać aż jej net oddadzą :)
oki uciekam kąpać małą bo już w łazience czeka :))))

Moniaa pocieszyłaś mnie:)DZIĘKI DZIĘKI :)
Jestem po spotkaniu z nianią.
heh...ja weszła do na do domu ...to Damian nie zabardzo ją przywitał bo złapał sięmojej nogi....ale potem się rozkręcił.....siedziała u nas 2 godzinki.Troche z nim się powygłupiała.... przekonał się do niej potem ją zaczepiał i zapraszał do wygłupów.To jest taka babka w wieku mojej mamy mniej więcej.....starszna gaduła cały czas trajlowałyśmy.Na dowidzenia dostał od Damiana buziaka....więc chyba nie było tak źle....
Jutro też ma przyjść.....mam nadzieję że jakoś sięto wszystko poukłada:)
Magda wracaj do nas bo ile będzieszmiała zaległości :)

reklama
WITAJCIE DZIEWCZYNKI !

ALEŻ MI WAS BRAKOWAŁO !!!!!!!!!!! DOBRZE , ŻE JUŻ JESTEM PODŁĄCZONA DO ŚWIATA :laugh:

NIKOLA JEST ZDROWA :laugh: I ZASZCZEPIONA :laugh:

DZIELNIE POMAGAŁA MI W PRZEDŚWIĄTECZNYCH PORZĄDKACH ;)
PRZEZ 2 DNI ROBRET ZAWOZIŁ JĄ DO MOJEJ MAMY BO MYŁAM OKNA .
JESTEM ZMĘCZONA , A GDZIE JESZCZE DO KOŃCA - ROBIĘ PIERWSZY DZIEŃ ŚWIĄT DLA CAŁEJ RODZINY ;D

ANIU , DOBRZE ZROBIŁAŚ ,ŻE ROZWIĄZAŁAŚ " SPÓŁKĘ " NA POCZĄTKU DZIAŁALNOŚCI
ZWYKLE BYWA NIESTETY INACZEJ I KOŃCZY SIĘ WSZYSTKO W SĄDZIE - ZE STRATĄ DLA WSZYSTKICH WSPÓLNIKÓW.

W PRZYPADKU NIANI - RADZĘ Z NIĄ DUŻO ROZMAWIAĆ I KONTROLOWAĆ BEZ ZAPOWIEDZI I CO NAJWAŻNIEJSZE OBSERWOWAĆ DZIECKO .
NIESTETY PIERWSZE WRAŻENIE MOŻE BYĆ MYLNE - KAŻDA PANI CHCE SIĘ DOBRZE ZAPREZENTOWAĆ.

KOCHANE , ZDJĘCIA SUPER ! PRZECZYTAM ZARAZ WSZYSTKIE POSTY I JESZCZE SIĘ ODEZWĘ !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry