reklama

Październikowe skarby :)

Witam
Magda Miło że do nas wróciłaś :)
Dzisiaj mój Robert został w domu bo ma kupe roboty.. i nie może się wyrobić. A ja skorzystałam z okazji i umyłam sobie okna, a że najbardziej nie lubie wieszać firanek to ta fucha spadła na niego :D :D :D
Mała sobie śpi a ja teraz relaksuje się na kanapie :D

reklama
JESTEM JUŻ PO LEKTURZE :laugh:
CIESZĘ SIĘ , ŻE NASZE DZIECIACZKI NIE CHORUJĄ , ZMARTWIŁAM SIĘ TYLKO JULECZKĄ - BASIU NAPISZ CZY JEST JEJ JUŻ LEPIEJ !
MONIAA , JA NA ZIMĘ KUPIŁAM NIKOLI RAJSTOPY Z FROTTE , SĄ CIEPŁE - POLECAM.
RONDZIA , MICHAŚ JET SŁODKI , MOJA NIKOLA WYJMUJE ZE MNĄ NACZYNIA ZE ZMYWARKI , Z RÓŻNYM EFEKTEM :D PÓŻNIEJ WKLEJĘ ZDJĘCIA.
SANDRA , SONIA JAK ZWYKLE ŚLICZNA - PODOBA MI SIĘ JEJ CZAPECZKA :laugh:
BETI , O! PRZEPRASZAM - AVENUE ( W PIERWSZEJ CHWILI MYŚLAŁAM ,ŻE DOŁĄCZYŁA DO NAS NOWA MAMA ;) ) MOJA IMIENNICZKA PODOBNIE JAK MOJA CÓRKA MA JUŻ SWOJE UPODOBANIA KULINARNE :laugh:
ANIU , JAK NAZWAŁAŚ SKLEP ? NO I JAK OTWARCIE ?
POZDRAWIAM , MAGDA

Cześc dziewczynki,

Magda - z Juleczką było bardzo źle przeszła wstrząs anafilaktyczny na jeden z leków w piątek była tak słaba że myśleliśmy że się poddała. Lezała tylko i wykonywała polecenia żadnych wygłupów czy buntów - wyobrazacie sobie prawie dwuletnie dziecko które nie rozrabia? W efekcie przepłakałam cały piątek po rozmowie z bratem ale na szczęście w niedzielę wreszcie po tygodniu leki zaczęły działac i popraw jest widoczna podobno z godziny na godzinę.

Weekend miałam do tyłu nawet nie miałam siły cieszyć się świętami i przygotowaniami ale co tam głowa do góry i trzeba z nadzieją na lepsze patrzeć do przodu :) P

Pozdrawiam

COŚ STRASZNEGO !!!!!!!! AŻ ZA SERCE ŚCISKA :( BASIU , WYOBRAŻAM SOBIE CO PRZECHODZILIŚCIE . ALE TERAZ JUŻ LEPIEJ I TEGO TRZEBA SIĘ TRZYMAĆ !
ŻYCZYMY JULCI SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA !
POZDRAWIAM , MAGDA

Witam,

Basiu jejku, co za przezycie, nie wiem jakbym cos takiego przezyla. Ciesze sie, ze z Julia juz lepiej.

Magda milo Cie znow czytywac. Czapeczki niestety Sonia nie lubi, nie lubi jak sie ja zaklada, ale to jednyna na cieplejsze dni.

Ania przychyla sie do wypowiedzi Magdy i Moni - dobrze, ze zerwalas spolke, doskonale ujela to Moniaa - Do podziału kasy to wszyscy chętni ale do pomocy to nikt!
Magda ma racje czasem warto sprawdzic nianie. Pisalas, ze to znajoma mamy (o ile nic nie poknocilam), ale wiem po mojej mamie, ze czasem nerwy puszczaja i zdazalo sie jej ryknac na Sonie... zreszta co daleko szukac, nawet mnie sie to zdaza.

Niesamowite co zauwazyla moja mama - zwylke przed miesiaczka jestem poddenerwowana, ale to tak na dwa dni przed, a Sonia zaczyna juz cztery dni przed. Robi sie marudna, ciagle chce byc w centrum uwagi, noszona na rekach i nikogo nie slucha - jakby zabkowala. Jak tylko dostane okres zaczyna byc przychlastek. Niesamowite

Pozdrawiam,

OOO! WIDZĘ ,ŻE WSZYSTKIE MAMY DZIŚ DUŻO PRACY !
JUŻ MI SIĘ NIE CHCE TEGO WSZYSTKIEGO SPRZĄTAĆ - MIAŁOBY TO WTŁUMACZENIE GDYBYM NIE MUSIAŁA LATAĆ ZE ŚCIERKĄ NP. ZE TRZY MIESIĄCE ;)
ALE CÓŻ , MARZENIA !

SANDROS , CHYBA KAŻDEJ Z NAS PUSZCZAJĄ CZASEM NERWY - MNIE NA PEWNO !
KIEDY SETNY RAZ POWTARZAM NIKOLI " NIE WOLNO " , ZWRACAM JEJ UWAGĘ NA COŚ INNEGO , A TO NIE DAJE REZULTATU ! CZASEM BYWA WRĘCZ PRZECIWNIE ( I TO NAJBARDZIEJ MNIE IRYTUJE) NIKOLA ROBI MI NA ZŁOŚĆ WIELE NIEDOZWOLONYCH RZECZY TYPU : OBRYWA LISTKI Z KWIATKA , WYSYPUJE ZIEMIĘ Z DONICZKI , Z SZUFLADY WYCIĄGA PRZYPRAWY , WSADZA GŁOWĘ W OCHRONĘ KOMINKA ...ITP
A NAJGORSZY WIEK (3 LATKA) PRZED NAMI ;D
I WYCHOWAJ TU DZIECKO BEZSTRESOWO ! ;)

Witam
No i ja zaczełam cosik nowego.. wziełam sie za projektowanie :) wczoraj dostałam moje pierwsze zlecenie i dość ważne bo na dzisiaj musiało byc gotowe.. całą noc spędziłam przy laptopie.. bo przy małej nic nie da się zrobic ale skończyłam i jest super :)
W niedziele mieliśmy gości chrzestna z synkiem.. jej synek miał katar i straszliwie płakał.. Nicole nie lubi jak dzieci mają smoki w buzi i podejrzewam że wzieła jego smoka do buzi :( dzisiaj leci jej ciurkiem z noska.. mam nadzieję że szybko jej to minie!
Aniu jak tam pierwszy dzień minął poza domem no i jak Damianek zniósł nianie? :)
Magda No Nikola to dopiero ma zajęcia :)
Oki buziaczki dla maluchów uciekam

Eeeeh
Witam Was MOJE DROGIE
nadrobiłam lekturkę
i tak Moniaa co prokjektujesz??
Magda  kawał urwiska z Nikoli ona to potrafi sztuczki "wsadza głoe w ochronkę kominka " hehehe niezłe.
Madziu sklep nazywa się DZIECIAK.Zaraz wam pokaże fotki:)
Temat niani......w niedziele  była u nas pierwszy raz.....w poniedzialek juz została z Damiankiem.....mówiła że troszke płakał ale go zabawiła i było w porządku.Jak przyszłam to nie schodził mi z  rąk.Dzisiaj przyszła to trzymał mi się nogi...ale już za pare chwil się wyluzował.Niania poszła dzisiaj na całego...posprzątała mi  w domu i cały obiad zrobiła....MASAKRA da mnie to jest nowośc i nie jestem przyzwyczajona do tego.Ale poki co zadowolona jestem.Zobaczymy jak bedzie dlaej.mam nadzieje ze moj smyk się przyzwyczai do tej sytuacji.
jestem zmeczona....zaraz spadam do wyrka:)

Czesc,
ja tylko na moment. Michas udoskonalił sztuke spuszczania wody. Teraz dodatkowo próbuje cos wrzucić do kibla żeby było co spuszczać. Najpierw były to klocki a wczoraj Wojtek w ostatniej chwili uratował opakowanie od płyty dvd z ulubionym krecikiem... Dzisiaj wziął czystego pampersa w półki i udał się w stronę.. łazienki. (Acha, Michas oczywiscie nie tatuś). Jednakże przewidzieliśmy czym to pachnie i po sprawdzeniu intencji dziecka odebraliśmy mu pieluchę a tym samym uratowaliśmy chałupę przed zalaniem... Jak te dzieci się rozwijają.

Acha! Znalazłam dzisiaj sposób żeby moje dziecko poszło szybko spać! Wystarczy go nie wykąpać bo sie rozbudza...
Ciekawe kiedy zacznie od niego czuć... po ilu udanych pod względem zasypiania wieczorach??

Pozdrawiam wszystki babki a malym skarbom pstryczka w noski...
Monika

reklama
DZIEŃ DOBRY !
ALE , TU OSZCZĘDNIE !
A JA SIĘ ZRELAKSUJĘ PRZY WAS. DZIŚ NIC NIE ROBIĘ MUSZĘ ODPOCZĄĆ.
MOJA MAMA PRZYJECHAŁA DO MNIE , ABY ZAJĄĆ SIĘ NIKOLĄ - WŁAŚNIE WARIUJĄ NA DOLE , A " DAMA " - KAWA , KOMPUTER - LUKSUS ! CIĄGNIE MNIE DO PAPIEROSA !
POGODA NIE NASTRAJA , CIĄGLE PADA I WIEJE WIATR.

MONIAA - CHWAL SIĘ CO PROJEKTUJESZ !
MAMIE CHRZESTNEJ NALEŻY SIĘ BURA !!!!!! Z CHORYM DZIECKIEM W GOŚCIE , KTO TO SŁYSZAŁ ????????? MAM NADZIEJĘ ,ŻE U NICOLE SKOŃCZY SIĘ TYLKO NA KATARKU.

ANIA , NO NIANIA TO CI SIĘ SPISUJE NA MEDAL :D I UGOTOWANE I POSPRZĄTANE I DAMIANEK ZADBANY - REWELA !
SKLEP BARDZO MI SIĘ PODOBA - URZĄDZONY Z GUSTEM , NOWOCZEŚNIE , SZKODA ,ŻE DALEKO.
A NAZWA BARDZO MI BLISKA- DLA MOJEGO TATY NIE BYŁAM MAGDĄ TYLKO WŁAŚNIE " DZIECIAKIEM ".

RONDZIA , ZNOWU MINIE ROZBAWIŁAŚ DO ŁEZ , A RACZEJ TWÓJ MICHAŚ :D
CO DO KĄPIELI , TO U NAS JEST IDENTYCZNIE . NA BRUDASKA ZDECYDOWANIE LEPIEJ SIĘ NIKOLI ZASYPIA ;)

A GDZIE SIĘ RESZTA CIOTEK PODZIEWA ?
HMM WSZYSTKIE SIĘ REALIZUJECIE ZAWODOWO - TYLKO JA JAK TEN PASOŻYT :(
PRZY DRUGIM DZIECKU TO MÓJ MĄŻ BĘDZIE NA WYCHOWAWCZYM , A JA WRÓCĘ DO KANCELARII !!!!!!!!!!!!!!!!! HE,HE,HE COŚ MI SIĘ ZDARZA MARZYĆ OSTATNIO !

POZDRAWIAM ,MAGDA

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry