reklama

Październikowe skarby :)

reklama
Moniaa :) w soote otwiramy swój sklep.....z ciuszkami dla dzieci....ale niestety rajstopek nie mam:(.Mam różne gadźety...paski rekawiczki,sliniakiale rajstopek nie:(

Ania
No to gratuluje z okazji otwarcia sklepu!!!
A jak tam Damianek???
Kurcze wiecie co... właśnie znalazłam w necie super butki dla młodej z firmy Bartek ale kurcze nigdzie w necie ich nie można kupić :(.Na allegro są ale tylko duże rozmiary :( No i lipa.

Cześc dziewczynki,

dzięki wielkie za życzenia weekend mimo że to moje święto nie bardzo się udał - mała kuzynka Matiego jest w szpitalu z obustronnym zapaleniem płuc i zapaleniam gardła. Przykra bardzo sparwa bo dokładnie rok temu ja tez byłam z Matim w szpitalu na zapalenie płuc. Tak strasznie mi żal Juleczki.

A czemu z Betii zrobiło się Avenue ?

Aniu - wszystkiego najlepszego na początek sklepiku a Damiankowi zdrówka.

Pozdrawiam

No własnie.... z tą zmianą nicku..........myśłałam ze mam jakieś urojenie.... ale widac nie tylko ja to zauważyła.
Damian ma się lepiej.....Co prawda doszedł katar...ale kaszel jak by mniejszy.
pozdrówki

Jeżeli chcecie, powrócę do poprzedniego nicku - ale ten bardziej mi się spobobał. Konkretniej jest to nazwa wózka młodej :D:D

Wszystkiego naj na rozpoczęcie sklepiczku - duużo zysków :D A gdzie ten sklep? To może avenue się wybierze... ;)

I dziękuję serdecznie za wszystkie życzenia, które od was dostałam :* Pozdrowienia dla mamuś i dzieci z podziękowaniami - przesyłam ciepłe fluidy Beata :*

Witam,

Moniaa, fajny prezent macie dla Nicole. My teraz skrominie kupilismy jej baczka z melodyjkami, Sonia zachwycona, nauczyla sie go puszczac i pol dnia nas tym meczyla.
Bylismy tez w sklepie, gdzie mial byc fajny Mikolaj, nie byl to jednak taki "amerykanski", ale coz, zrobili nam zdjecie, ale odebrac dopiero mamy 12.12. :(

Zaczelam dzis robic porzadki na swieta. Jejku zaczelam od kuchni, jeszcze nie dokonczylam, a juz mam dosc. Mam tylko ten tydzien, bo Rafal dostal wolna, wiec musze sie zebrac w sobie i przyspieszyc.

Ania jak Damianek? Jak ostatnio pisalas to juz niezle, mam nadzieje, ze juz bardzo dobrze.

Pozdrawiam,

Jutro ide z Damianem do naszej p. doktor niech go ogląda - zobaczymy co powie....wy tu świąteczny nastroj tworzycie....a ja zupełnie nie mam w głowie Mikołaja....nawet dla Damianka nic nie wybrałam.........jutro musze się wyrawć i ...moze spotkam jakiegoś św.co ma dla niego prezent:)

reklama
Witam widzę że peirwsza jestem..
Magda jeszcze nie ma internetu ciekawe kiedy jej go oddadzą ;)
Ania
Napisz co tam lekarz powiedział.
U nas dzisaij pada deszcz ale jest nawet ciepło..
Taka pogoda powoduje iż człowiek ma lenia i nic się nie chce.
Młoda właśnie usypia więc cisza i spokój ;)
ROndzia
FAjny ten traktorek :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry