Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja musze sie z Sonia wybrac do alergologa. Zwlekam, ale to powtarzajace sie zapalenie krtani u Soni jest uciazliwe. U nas jest spoko, ale wystarczy, ze pojedzie na noc np. do mojej mamy, gdzie jest sucho i rano budzi sie z podrazniona krtania...
ANia oj zazdroszcze )) udaneo wypoczynku
Sandra zdrowka dla Soni!
a u nas spoko, mala ma 3 migdalek i jest troszke przyglucha. musze sie wybrac do laryngologa aby powiedzial co robic, ale ciagle z tym zwlekam cos jak Ty Sandra
pozdrawiam!
Ania super zdjecia!!! a jak Damianek juz duzy
15 lutego jade do Polski na jakis tydzien, R zostanie sam z mala ciekawe jak sobie poradzi hehe
pozdrawiam
OOo to test tatusia Robert przeżyje:-).
Co do pogody to już mogłoby byc lato.Ja chce słońca..............ja jak zwykle żyje jeszcze podróżami...i wcale nie chce się przestawiac na codzienną rzeczywistość.Śmiejemy się z Pawłem bo nawet gadam przez sen po angielsku.Pozdrawiam
nie odzywamy się bo mamy kiepskie 2 tygodnie - wyobraźcie sobie że od zeszłego czwartku z małym przeżyliśmy:katar: atak astmy, podejrzenie o refluks żołądkowy, znowu katar a teraz mały ma zapalenie gardła. Gdybym była trochę starsza to pewnie miałaby same siwe włosy Mam nadzieję, że to już ostatnia przypadłośc i wreszcie wyjdziemy na prostą. Takie są niestety uroki przedszkola. Pozdrawiam
Basiu nie dzywałaś to sie nie odzywałaś ...ale jak juz ....to z takimi nowinami że szok.Przykro mi z powodu młodego.
Mam nadzieję że teraz będzie juz ok.
Trzymajcie się ciplutko i nie dajcie się chorobom!
Pozdrawiam