Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Anka.G ja wlasnie w IKEA widzialam takie fajne oslonki, "baldachimy" i mam zamiar to kupic do lozka, troche sie boje, ale mysle, ze oslonki wytrzymaja beda OK, a Sonia obecnie nie budzilaby mi sie w nocy, tylko czasem az ja sie obudze jak walnie lub jak jej nogi juz na podlodze leza Na wakacjach spala sama w lozku, krecila sie jak wskazowki, ale zdazalo sie, ze sie nie budzila w nocy - dobrze jej bylo.
a propo schodów myśmy też już to przerabialiśmy na urlopie co ja się nawkurzałam bo młodego nie można było z nich ściągnąć a schodzić sam nie umiał
A propo szczoteczki do zębów to my jesteśmy mocno do tyłu bo używamy silikonowej na paluszek ale we weekend idę na zakupy i będziemy prónbować z taką normalną.
A propo rodzeństwa - mój mąż mówi stanowczo nie też tak jak Robert Monii boi sie że nie damy rady i chyba rzeczywiście poczekamy aż Mati pójdzie do przedszkola i trochę się usamodzielni.
Monia buziaki dla Nikolki za 11 miesiąc
Magda trzymam kciuki że będzie ok. i lekarz pozwoli na drugą ciążę
No Rondzia to wszystkiego najlepszego dla Michałka z okazji imieninekFajny z niego przystojniacha
Magda trzeba mieć nadzieje że wszystko będzie dobrze.
A co do rodzeństwa...to ja już bym mogła miećale Paweł tak samao jak u Monii i u Siaby jeszcze chce poczekac...Ja najpóźniej chce zajść jak ok sierpnia 2006.Damian bedzie mial prawie 2 latka....i zanim minie 9mc ciąży ....to by było tak w sam raz
Nie chce dużej różnicy wieku dlatego że sama mam siostre 9 lat starszą od siebie i wiem że to nie jest najlepsze wyjście.Ale jak będzie to sie okaże w życiu.
Całusy
Wczoraj byliśmy z Pawłem w kinie na przepremierze filmu OLIVER TWIST.......dziewczyny polecam wam ten film w reżyserii Polańskiego.Jest z polskim dubungiem.Przez cały film stało mi coś w gardle....i wstrzymywałam się żeby nie płakać...ale i tak na koniec się rozryczałam.
POLECAM WAM GORĄCO jak bedziecie mogły się wyrwać to myślę że warto.Trwa120min.
W rolach głównych:Barney Clark, Ben Kingsley
A to krótka recenzja:
Anglia, około 1830 r. Oliver Twist przebywa w zakładzie dla sierot prowadzonym przez bezwzględnego pana Bumble'a. Sprzedany właścicielowi zakładu pogrzebowego Sowerberry'emu, po bójce z jego zawistnym pomocnikiem chłopiec ucieka do Londynu. Wpada tam w środowisko nieletnich złodziei kieszonkowych, mieszkający w melinie Fagina i pracujących dla niego. Jego pierwsza złodziejska wyprawa kończy się fatalnie a co dalej to na filmie
Pozdrawiam
Co do rodzenstwa, to u nas jest odwrotnie, Rafal to by jeszcze dwoje chcial i to jak najszybciej, a ja chyba juz nie chce, tj. chcialabym dwojke, ale pozniej, tak za najwczesniej dwa lata.
Obecnie to nie wyrwe sie nigdzie, bo niania-babcia musi byc u rodzicow - choruja - jak to starsze osoby. Narazie wiec wszystkie wieczory spedzam w domku, a weekendy znow na uczelni
Hejka,
u nas co do rodzeństwa to na razie nie planujemy. Chcielibysmy zajsc gdzie w polowie przyszlego roku ale ze o Michasia troche sie staralismy to ciekawe jak to wyjdzie..
A generalnie jak mnie w robocie wkurza ostatecznie to moze mnie to popchnac do tego troche szybciej
A ogolnie to sie smiejemy ze bedzie jedynak to tak wszystko wsuwa ze kto na taka dwojke da rade zapracowac zeby nakarmic... ;D
Pozdrawiam
Monika