Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
WITAJCIE
CHYBA WSZYSTKIE DZIECI TAK SIĘ KRĘCĄ :laugh: NIKOLA PRZYBIERA TAKIE SAME POZY POD CZAS SNU JAK DAMIANEK
A MY W NIEDZIELĘ BYLIŚMY NA 2 URODZINACH SYNKA MOJEJ PRZYJACIÓŁKI.
NIKOLA BYŁA NAJMŁODSZYM DZIECKIEM , ALE MUSZĘ WAM POWIEDZIEĆ , ŻE SUPER SIĘ ODNALAZŁA . BAWIŁA SIĘ ŚWIETNIE , TAŃCZYŁA , KLASKAŁA , JEŹDZIŁA TRAKTORKIEM I WSZYSTKIM DZIECIOM OKAZYWAŁA JAK JE KOCHA - CZYLI ŚCISKAŁA JE Z CAŁYCH SWOICH SIŁ .
BYŁA TAK OCZAROWANA I PODEKSCYTOWANA ,ŻE NIE CHCIAŁA NAM USNĄĆ WIECZOREM . LATALIŚMY ZA NIĄ DO 24 :laugh:
POZDROWIONKA DLA WAS I DZIECIACZKÓW
MAGDA
Witam!
MAgda będzie dobrze!!
ANKA Nicole śpi identycznie jak Damianek ))
A muszę się Wam pochwalić!!!
NICOLE ZROBIŁA DZISIAJ SAMODZIELNIE JEDNEGO KROCZKA
Ale jestem z niej dumna!!
Teraz śpi z Robertem bo Robert ma dzisiaj wolne
Witam!
Aż mnie to przeraża jak będzie tak szaleć po całym domu
A wiecie wczoraj byli u nas znajomi którzy mają 9 miesięcznego Devida... to pierwsze dziecko które jest młodsze od Nicole i wiecie jak ona się nim opiekowała!!! Dawała mu zabaweczki do rączki hipcia mu przysuneła normalnie szok!
Devid nie umie jeszcze raczkować tzn próbuje ale się boi a przy niej wczoraj zrobił chyba z 3-4 kroczki!!! Patrzył jak nasz szatan wariuje i mu się spodobało hyhy,