reklama

Październikowe skarby :)

Witam,

MAGDA - z wielką niecierpliwością czekamy na informację o fasolce i życzę miłego starania się ;D

Pisłam wam ze Mati ma chore gardziełko i wiecie co chciałam iść z nim do lekarza ale on przestał kaszleć, obserwowałam go całe popołudnie i następny dzień a on nic jakby się wystraszył lekarza :) Język normalny nie obłożony nie kaszle więc nie wiem co jest grane. Z jedej strony lepiej iść na wszel;ki wypadek z drugiej mój mąż mówi ze po co z byle pierdołą do lekarza skoro nie kaszle nie ma kataru to pewnie organizm sam sobie poradził. Co o tym myślicie ?

Basia

reklama
Siaba to może wstrzymaj się jeszcze troche jak zobaczysz niepokojące objawy to wtedy poradź się lekarza.Takie jest moje zdanie....a zrób jak Ci matczyny instynkt podpowiada.:) Zdrówka i pozdrowionka

pict10628vy.png

to nasz pies wabi się Goran . jest to terier rosyjski

pict10722bd.png

tak Goran pilnuje Nikoli

pict11057qp.png

a tu byliśmy na obiadku

pict11137zg.png

tak królewna jeździ traktorkiem

pict11245xn.png

tu Nikola ze szczeniakami mojego brata – nie specjalnie zainteresowana

pict11344vo.png

ciąg dalszy obojętności
pict11415kb.png

WITAJCIE
COŚ NIE CHCE SIĘ POKAZAĆ JEDNO ZDJĘCIE >:(
MAM TROCHĘ CZASU BO MÓJ ROBERT NIE POJECHAŁ DZIŚ DO KANCELARII I ZABRAŁ NIUNIĘ NA SPACER PO NASZEJ WSI :)
DZIĘKUJĘ WAM ZA ŻYCZENIA :D
SIABA JA BYM TEŻ POCZEKAŁA Z LEKARZEM.
ODNOŚNIE NOCNIKA TO NIKOLA NIE MA OPORÓW , ALE JAKOŚ TAK WYCHODZI , ŻE NAJCZĘŚCIEJ NIE ZDĄŻAM JEJ POSADZIĆ - LEŃ ZE MNIE !
POZDRAWIAM
MAGDA

:) no no no....fajorskie gotki.Goran też super:).
Ja zaraz zbieram się w odwiedziny koleżanki która leżała ze mną w szpitalu jak urodziłam Damianka.On też urodziła wtedy synka- Mateuszka.....a tak się jej w życiu ułożyła że 30 września urodziła 2 chłopczyka:).
Ide pprzypomnieć sobie jaki był Damian bo ten jej maluszek ma takie same rozmiary ja Damian:)
Jak go zobaczyłam w szpitalu pierwszy raz...to nie chciało mi się wierzyć ,że mój synek był aż tak maluśki.
Całusy

Witam!
MAGDA No zdjęcia super!!! Fajny piesio!! :)))
A my byliśmy dzisiaj na zakupach no i kupiliśmy zimową kurteczkę z ortalionu a wew z polarkiem do tego są rękawczki i szalik.A także 2 pary podni dresowych, sweterek i spodnie ocieplane. Niestety butków nie dostaliśmy muszę szukać dalej.
Później jak wstanie idziemy kupić nocnik to wrzucę wam foteczki ;)
ANKa ech ja też miałam okazje ostatnio oglądać takie maluszka i jakoś nie chciało mi się wierzyć że mała taka była hehe.
Oki uciekam miłego dnia!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry