reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe skarby :)

Witam,

MAGDA - z wielką niecierpliwością czekamy na informację o fasolce i życzę miłego starania się ;D

Pisłam wam ze Mati ma chore gardziełko i wiecie co chciałam iść z nim do lekarza ale on przestał kaszleć, obserwowałam go całe popołudnie i następny dzień a on nic jakby się wystraszył lekarza :) Język normalny nie obłożony nie kaszle więc nie wiem co jest grane. Z jedej strony lepiej iść na wszel;ki wypadek z drugiej mój mąż mówi ze po co z byle pierdołą do lekarza skoro nie kaszle nie ma kataru to pewnie organizm sam sobie poradził. Co o tym myślicie ?

Basia

reklama
Siaba to może wstrzymaj się jeszcze troche jak zobaczysz niepokojące objawy to wtedy poradź się lekarza.Takie jest moje zdanie....a zrób jak Ci matczyny instynkt podpowiada.:) Zdrówka i pozdrowionka

pict10628vy.png

to nasz pies wabi się Goran . jest to terier rosyjski

pict10722bd.png

tak Goran pilnuje Nikoli

pict11057qp.png

a tu byliśmy na obiadku

pict11137zg.png

tak królewna jeździ traktorkiem

pict11245xn.png

tu Nikola ze szczeniakami mojego brata – nie specjalnie zainteresowana

pict11344vo.png

ciąg dalszy obojętności
pict11415kb.png

WITAJCIE
COŚ NIE CHCE SIĘ POKAZAĆ JEDNO ZDJĘCIE :mad:
MAM TROCHĘ CZASU BO MÓJ ROBERT NIE POJECHAŁ DZIŚ DO KANCELARII I ZABRAŁ NIUNIĘ NA SPACER PO NASZEJ WSI :)
DZIĘKUJĘ WAM ZA ŻYCZENIA :D
SIABA JA BYM TEŻ POCZEKAŁA Z LEKARZEM.
ODNOŚNIE NOCNIKA TO NIKOLA NIE MA OPORÓW , ALE JAKOŚ TAK WYCHODZI , ŻE NAJCZĘŚCIEJ NIE ZDĄŻAM JEJ POSADZIĆ - LEŃ ZE MNIE !
POZDRAWIAM
MAGDA

:) no no no....fajorskie gotki.Goran też super:).
Ja zaraz zbieram się w odwiedziny koleżanki która leżała ze mną w szpitalu jak urodziłam Damianka.On też urodziła wtedy synka- Mateuszka.....a tak się jej w życiu ułożyła że 30 września urodziła 2 chłopczyka:).
Ide pprzypomnieć sobie jaki był Damian bo ten jej maluszek ma takie same rozmiary ja Damian:)
Jak go zobaczyłam w szpitalu pierwszy raz...to nie chciało mi się wierzyć ,że mój synek był aż tak maluśki.
Całusy

pict10727xe.png

ANIA NO TO SUPER ! JA W STYCZNIU BĘDĘ MIAŁA TAKĄ MOŻLIWOŚĆ BO MOJA PRZYJACIÓŁKA MA TERMIN NA 29 STYCZNIA - TO TEŻ BĘDZIE CHŁOPCZYK -OLIWIER

Witam!
MAGDA No zdjęcia super!!! Fajny piesio!! :)))
A my byliśmy dzisiaj na zakupach no i kupiliśmy zimową kurteczkę z ortalionu a wew z polarkiem do tego są rękawczki i szalik.A także 2 pary podni dresowych, sweterek i spodnie ocieplane. Niestety butków nie dostaliśmy muszę szukać dalej.
Później jak wstanie idziemy kupić nocnik to wrzucę wam foteczki ;)
ANKa ech ja też miałam okazje ostatnio oglądać takie maluszka i jakoś nie chciało mi się wierzyć że mała taka była hehe.
Oki uciekam miłego dnia!!

reklama
JA tylko na chwilkę pochwalę się fotkami mam nadzieję że nie będziecie złe na mnie??? :oops: :oops: :oops: :? :roll:
DSC01640.JPG

Nasz nocniczek...

DSC01641.JPG

A tak można go również używać:D

Do góry