reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe skarby :)

normal_DSC01642.JPG

Taką kupiliśmy dziś kurteczkę :)
normal_DSC01643.JPG

To są ocieplane spodenki..

normal_DSC01645.JPG

No i takie spodnie dresowe do raczkowania ...
Mam nadzieję że Was nie zarzuciłam za bardzo!!!  :roll:  :roll:

reklama
Witam,

Moniaa, to zakupy udane, a nocnik swietny. U nas takich nie widzialam, ale naprawde bomba. Mam nadzieje, ze Nicole sie spodoba.

Pozdrawiam,

WITAJCIE
MONIAA ZAKUPKI SUPER ! NOCNIK FAJNY - OBY NICOLE SIĘ PODOBAŁ :laugh:
A MY RÓWNIEŻ BYLIŚMY NA POSZUKIWANIU PREZENTU NA ROCZEK I ................
KUPILIŚMY WÓZEK DLA LALEK - NIE MOGĘ ZROBIĆ ZDJĘCIA BO JUŻ GO NAM PANI ŁADNIE ZAPAKOWAŁA , JESZCZE DOCZEPIMY DO NIEGO BALONY I BĘDZIE GOTOWY
PRZYJĘCIE URZĄDZAMY W NIEDZIELĘ TAK JAK WYPADAJĄ URODZINKI DAMIANKA.
18 PAŹDZIERNIKA JEST WE WTOREK , WIĘC NIM WSZYSCY POWRACAJĄ Z PRACY , TO BĘDZIE PÓŹNO .
RONDZIA U CIEBIE JUŻ GORĄCO CO ?
PA PA INTERNETOWE CIOCIE

Moniaa- nocnik jest czadowy:).jak ja bym taki miała to chętnie by na niego siadala hihihihi.

JUTRO mamy
PIerWSzy ROczEK
Ciekawe jak Michaś to przeżyje ...pewnie rodzice sie bardziej stresują niz on sam:):).

Do jutra ciotki:)

Michałku
Na Twoje PIERWSZE URODZINKI życzymy Ci wszystkiego najlepszego.Dużo radości i uśmiechu na twarzy, dużo zabawek i wielu chętnych do zabawy:)
Całuski dla pierwszego roczniaka

A rodzicom GRATULUJE ślicznego synka ,życze wytrwałości i cierpliwości w dalszym wychowywaniu małego szkraba.

12de.png

Pozdrawiam cieplutko.
Ania i Daminek

Witam

dzisiaj pierwsza mam okazję żeby życzyć Michasiowi wszystkiego najlepszego z okazji 1 urodzinek - zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń i żeby następne lata były coraz lepsze.

Pozdrawiam
Basia

Hihi Basiu chyba nie dałam Ci tej szansy :):) spójrz na ostatni post na str.35:):)Chyba jestem rannym ptaszkiem(bardzo rannym).....ale tylko dlatego ,że Damian mnie głośno budzi i musze wstawać równo z nim.Gdyby nie to pewnie spałabym do południa:)
Całuski

reklama
Do góry