Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
WITAJCIE
MONIAA ZAKUPKI SUPER ! NOCNIK FAJNY - OBY NICOLE SIĘ PODOBAŁ :laugh:
A MY RÓWNIEŻ BYLIŚMY NA POSZUKIWANIU PREZENTU NA ROCZEK I ................
KUPILIŚMY WÓZEK DLA LALEK - NIE MOGĘ ZROBIĆ ZDJĘCIA BO JUŻ GO NAM PANI ŁADNIE ZAPAKOWAŁA , JESZCZE DOCZEPIMY DO NIEGO BALONY I BĘDZIE GOTOWY
PRZYJĘCIE URZĄDZAMY W NIEDZIELĘ TAK JAK WYPADAJĄ URODZINKI DAMIANKA.
18 PAŹDZIERNIKA JEST WE WTOREK , WIĘC NIM WSZYSCY POWRACAJĄ Z PRACY , TO BĘDZIE PÓŹNO .
RONDZIA U CIEBIE JUŻ GORĄCO CO ?
PA PA INTERNETOWE CIOCIE
Michałku
Na Twoje PIERWSZE URODZINKI życzymy Ci wszystkiego najlepszego.Dużo radości i uśmiechu na twarzy, dużo zabawek i wielu chętnych do zabawy
Całuski dla pierwszego roczniaka
A rodzicom GRATULUJE ślicznego synka ,życze wytrwałości i cierpliwości w dalszym wychowywaniu małego szkraba.
dzisiaj pierwsza mam okazję żeby życzyć Michasiowi wszystkiego najlepszego z okazji 1 urodzinek - zdrówka, szczęścia, spełnienia marzeń i żeby następne lata były coraz lepsze.
Hihi Basiu chyba nie dałam Ci tej szansy spójrz na ostatni post na str.35Chyba jestem rannym ptaszkiem(bardzo rannym).....ale tylko dlatego ,że Damian mnie głośno budzi i musze wstawać równo z nim.Gdyby nie to pewnie spałabym do południa
Całuski