reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe skarby :)

HIHI ale super uśmiech....Niclola ma taką samą furtkę miedz jedynkami górnymi jak mój Damian:):) boskie jest to zdjęcie.

reklama
Rondzia super fotki.Michaś jes przesłodki :):)
Co do tego leku o który pytałaś...ja niestety nie miałam doczynienia , nic o nim nie wiem.
Dużo zdrówka dla Twojej mamy...przykro mi z powodu choroby:(
Wiem co to znaczy ponieważ kończyłam szkołę fizjioterapii, napatrzyłam się na wiele takich przypadków
Pozdrawiam

Witam,

Monia - barwa dla Nikolki za pierwsze kroczki

Rondzia - mam nadzieję że z twoją mamą ok. bu udar mózgu to brzmi bardzo poważnie. Super chłopaki mój mąż z Matim też kulają się po ziemi i Marcin wyje i ryczy tak że sąsiedzi stukają nam w rury żeby było ciszej :)  A jak idzie Misiowi z nocnikiem ? Bo widze że próbujecie.

Musze wam powiedzieć że moja mama ma prawie 100% skuteczność z nocniczkiem sadza Matiego z Juleczką średnio raz na 1,5 lub 2 godziny i prawie zawsze trafia. Ja mam znacznie mniejszą ale tez nie narzekam bo coraz częściej trafiam na właściwy moment :)

A tak poza tym to Mati ma znowu chore gardziełko i idę z nim do lekarza jutro. Dopiero co na początku września brał leki na gardło i znowu jęzor obłożony i pokasłuję. Eurespal i Bactrim już nie skutkują więc obawiam się, że dostanie antybiotyk ;( Swoją drogą to dziwne bo ani nie ma gorączki, nie ma kataru nie psika tylko jak zakaszle to aż mu "dudy grają".

Pozdrawiam

Witam!
RONDZIA Fotki supeer!!! :)))
HiHi
SIABA zdrówka dla Matiego!!!!
Ech, wy wszystkie już macie nocniczki a ja wciąż go nie kupiłam :p
zaraz wam pokaze jakiego synka sie dorobilismy :D

DSC01632.sized.jpg

DSC01636.sized.jpg

Devid ma 9 miesiecy :)))

Moniaa nie przejmuj się ....ja mimo że nocnik jest...jeszcze z niego nie korzystamy......Damian ilekroć na nim siedzi to zawsze kończy sie płaczem.....więc póki co" robimy w pampersy"

WITAJCIE !!!!!
NO I JEST DOBRZE :D JESTEŚMY UARDOWANI :D
MAM TYLKO NADŻERKĘ , Z KTÓRĄ TRZEBA ZROBIĆ PORZĄDEK , ALE POZA TYM DOKTOR NIE WIDZI PRZECIWWSKAZAŃ DO ZAJŚCIA W CIĄŻĘ.
DZIĘKI DZIEWCZYNY ZA SŁOWA OTUCHY .
WSZYSTKIE ZDJĘCIA SĄ PRZEŚLICZNE , DZIECIACZKI SŁODKIE !
A MY WCZORAJ BYLIŚMY W "SMYKU " W CENTRUM I MIĘDZY INNYMI KUPILIŚMY NILOLI KOZACZKI NA ZIMĘ - RÓŻOWE , NA RZEPKI , SKÓRZANE , Z FIRMY " BARTEK " - SUPEROWE ! :laugh:
JAK SIĘ WYROBIĘ TO TEŻ WKLEJĘ PARĘ FOTEK .
NIE POKAZAŁAM WAM JESZCZE NASZEGO PSA , KTÓREGO NIKOLA UWIELBIA , ALE TERAZ IDĘ Z MAŁĄ NA DŁUGI SPACER.
POZDRAWIAM
MAGDA

Witam
MAGDA No to super!!! To czekamy na wieści że jesteś już z fasolką w brzusiu :D
A ja wczoraj widziałam suuuuuuper nocnik jutro go kupimy i wam wrzucę foteczki :D
No oki uciekam teraz rzadziej zaglądać będę bo jest u nas mój tato i mało w domu nas jest ;)

reklama
Witam,

Rondzia, super fotki, sliczny Michas.

Moniaa to juz macie dwojke dzieciaczkow ;)

SIABA jak tak dalej pojdzie, to Mati szybciej wyjdzie z pieluch niz Sonia :) My ostatnio zadko nocnikujemy, bo cale dni jestesmy na dworze, o 10 wychodzimy, na 14 na obiad i do 18 siedzimy na placu zabaw.

Pozdrawiam,

Do góry