reklama
Anka.G
Mama Damiana i Miłosza
Rondzia super fotki.Michaś jes przesłodki 

Co do tego leku o który pytałaś...ja niestety nie miałam doczynienia , nic o nim nie wiem.
Dużo zdrówka dla Twojej mamy...przykro mi z powodu choroby
Wiem co to znaczy ponieważ kończyłam szkołę fizjioterapii, napatrzyłam się na wiele takich przypadków
Pozdrawiam
Co do tego leku o który pytałaś...ja niestety nie miałam doczynienia , nic o nim nie wiem.
Dużo zdrówka dla Twojej mamy...przykro mi z powodu choroby
Wiem co to znaczy ponieważ kończyłam szkołę fizjioterapii, napatrzyłam się na wiele takich przypadków
Pozdrawiam
SIABA
Fanka BB :)
Witam,
Monia - barwa dla Nikolki za pierwsze kroczki
Rondzia - mam nadzieję że z twoją mamą ok. bu udar mózgu to brzmi bardzo poważnie. Super chłopaki mój mąż z Matim też kulają się po ziemi i Marcin wyje i ryczy tak że sąsiedzi stukają nam w rury żeby było ciszej
A jak idzie Misiowi z nocnikiem ? Bo widze że próbujecie.
Musze wam powiedzieć że moja mama ma prawie 100% skuteczność z nocniczkiem sadza Matiego z Juleczką średnio raz na 1,5 lub 2 godziny i prawie zawsze trafia. Ja mam znacznie mniejszą ale tez nie narzekam bo coraz częściej trafiam na właściwy moment
A tak poza tym to Mati ma znowu chore gardziełko i idę z nim do lekarza jutro. Dopiero co na początku września brał leki na gardło i znowu jęzor obłożony i pokasłuję. Eurespal i Bactrim już nie skutkują więc obawiam się, że dostanie antybiotyk ;( Swoją drogą to dziwne bo ani nie ma gorączki, nie ma kataru nie psika tylko jak zakaszle to aż mu "dudy grają".
Pozdrawiam
Monia - barwa dla Nikolki za pierwsze kroczki
Rondzia - mam nadzieję że z twoją mamą ok. bu udar mózgu to brzmi bardzo poważnie. Super chłopaki mój mąż z Matim też kulają się po ziemi i Marcin wyje i ryczy tak że sąsiedzi stukają nam w rury żeby było ciszej
Musze wam powiedzieć że moja mama ma prawie 100% skuteczność z nocniczkiem sadza Matiego z Juleczką średnio raz na 1,5 lub 2 godziny i prawie zawsze trafia. Ja mam znacznie mniejszą ale tez nie narzekam bo coraz częściej trafiam na właściwy moment
A tak poza tym to Mati ma znowu chore gardziełko i idę z nim do lekarza jutro. Dopiero co na początku września brał leki na gardło i znowu jęzor obłożony i pokasłuję. Eurespal i Bactrim już nie skutkują więc obawiam się, że dostanie antybiotyk ;( Swoją drogą to dziwne bo ani nie ma gorączki, nie ma kataru nie psika tylko jak zakaszle to aż mu "dudy grają".
Pozdrawiam
WITAJCIE !!!!!
NO I JEST DOBRZE
JESTEŚMY UARDOWANI
MAM TYLKO NADŻERKĘ , Z KTÓRĄ TRZEBA ZROBIĆ PORZĄDEK , ALE POZA TYM DOKTOR NIE WIDZI PRZECIWWSKAZAŃ DO ZAJŚCIA W CIĄŻĘ.
DZIĘKI DZIEWCZYNY ZA SŁOWA OTUCHY .
WSZYSTKIE ZDJĘCIA SĄ PRZEŚLICZNE , DZIECIACZKI SŁODKIE !
A MY WCZORAJ BYLIŚMY W "SMYKU " W CENTRUM I MIĘDZY INNYMI KUPILIŚMY NILOLI KOZACZKI NA ZIMĘ - RÓŻOWE , NA RZEPKI , SKÓRZANE , Z FIRMY " BARTEK " - SUPEROWE ! :laugh:
JAK SIĘ WYROBIĘ TO TEŻ WKLEJĘ PARĘ FOTEK .
NIE POKAZAŁAM WAM JESZCZE NASZEGO PSA , KTÓREGO NIKOLA UWIELBIA , ALE TERAZ IDĘ Z MAŁĄ NA DŁUGI SPACER.
POZDRAWIAM
MAGDA
NO I JEST DOBRZE
MAM TYLKO NADŻERKĘ , Z KTÓRĄ TRZEBA ZROBIĆ PORZĄDEK , ALE POZA TYM DOKTOR NIE WIDZI PRZECIWWSKAZAŃ DO ZAJŚCIA W CIĄŻĘ.
DZIĘKI DZIEWCZYNY ZA SŁOWA OTUCHY .
WSZYSTKIE ZDJĘCIA SĄ PRZEŚLICZNE , DZIECIACZKI SŁODKIE !
A MY WCZORAJ BYLIŚMY W "SMYKU " W CENTRUM I MIĘDZY INNYMI KUPILIŚMY NILOLI KOZACZKI NA ZIMĘ - RÓŻOWE , NA RZEPKI , SKÓRZANE , Z FIRMY " BARTEK " - SUPEROWE ! :laugh:
JAK SIĘ WYROBIĘ TO TEŻ WKLEJĘ PARĘ FOTEK .
NIE POKAZAŁAM WAM JESZCZE NASZEGO PSA , KTÓREGO NIKOLA UWIELBIA , ALE TERAZ IDĘ Z MAŁĄ NA DŁUGI SPACER.
POZDRAWIAM
MAGDA
Witam
MAGDA No to super!!! To czekamy na wieści że jesteś już z fasolką w brzusiu
A ja wczoraj widziałam suuuuuuper nocnik jutro go kupimy i wam wrzucę foteczki
No oki uciekam teraz rzadziej zaglądać będę bo jest u nas mój tato i mało w domu nas jest
MAGDA No to super!!! To czekamy na wieści że jesteś już z fasolką w brzusiu
A ja wczoraj widziałam suuuuuuper nocnik jutro go kupimy i wam wrzucę foteczki
No oki uciekam teraz rzadziej zaglądać będę bo jest u nas mój tato i mało w domu nas jest
reklama
Witam,
Rondzia, super fotki, sliczny Michas.
Moniaa to juz macie dwojke dzieciaczkow
SIABA jak tak dalej pojdzie, to Mati szybciej wyjdzie z pieluch niz Sonia
My ostatnio zadko nocnikujemy, bo cale dni jestesmy na dworze, o 10 wychodzimy, na 14 na obiad i do 18 siedzimy na placu zabaw.
Pozdrawiam,
Rondzia, super fotki, sliczny Michas.
Moniaa to juz macie dwojke dzieciaczkow
SIABA jak tak dalej pojdzie, to Mati szybciej wyjdzie z pieluch niz Sonia
Pozdrawiam,