Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Rondzia super fotki.Michaś jes przesłodki
Co do tego leku o który pytałaś...ja niestety nie miałam doczynienia , nic o nim nie wiem.
Dużo zdrówka dla Twojej mamy...przykro mi z powodu choroby
Wiem co to znaczy ponieważ kończyłam szkołę fizjioterapii, napatrzyłam się na wiele takich przypadków
Pozdrawiam
Rondzia - mam nadzieję że z twoją mamą ok. bu udar mózgu to brzmi bardzo poważnie. Super chłopaki mój mąż z Matim też kulają się po ziemi i Marcin wyje i ryczy tak że sąsiedzi stukają nam w rury żeby było ciszej A jak idzie Misiowi z nocnikiem ? Bo widze że próbujecie.
Musze wam powiedzieć że moja mama ma prawie 100% skuteczność z nocniczkiem sadza Matiego z Juleczką średnio raz na 1,5 lub 2 godziny i prawie zawsze trafia. Ja mam znacznie mniejszą ale tez nie narzekam bo coraz częściej trafiam na właściwy moment
A tak poza tym to Mati ma znowu chore gardziełko i idę z nim do lekarza jutro. Dopiero co na początku września brał leki na gardło i znowu jęzor obłożony i pokasłuję. Eurespal i Bactrim już nie skutkują więc obawiam się, że dostanie antybiotyk ;( Swoją drogą to dziwne bo ani nie ma gorączki, nie ma kataru nie psika tylko jak zakaszle to aż mu "dudy grają".
Witam!
RONDZIA Fotki supeer!!! ))
HiHi
SIABA zdrówka dla Matiego!!!!
Ech, wy wszystkie już macie nocniczki a ja wciąż go nie kupiłam
zaraz wam pokaze jakiego synka sie dorobilismy
Moniaa nie przejmuj się ....ja mimo że nocnik jest...jeszcze z niego nie korzystamy......Damian ilekroć na nim siedzi to zawsze kończy sie płaczem.....więc póki co" robimy w pampersy"
WITAJCIE !!!!!
NO I JEST DOBRZE JESTEŚMY UARDOWANI
MAM TYLKO NADŻERKĘ , Z KTÓRĄ TRZEBA ZROBIĆ PORZĄDEK , ALE POZA TYM DOKTOR NIE WIDZI PRZECIWWSKAZAŃ DO ZAJŚCIA W CIĄŻĘ.
DZIĘKI DZIEWCZYNY ZA SŁOWA OTUCHY .
WSZYSTKIE ZDJĘCIA SĄ PRZEŚLICZNE , DZIECIACZKI SŁODKIE !
A MY WCZORAJ BYLIŚMY W "SMYKU " W CENTRUM I MIĘDZY INNYMI KUPILIŚMY NILOLI KOZACZKI NA ZIMĘ - RÓŻOWE , NA RZEPKI , SKÓRZANE , Z FIRMY " BARTEK " - SUPEROWE ! :laugh:
JAK SIĘ WYROBIĘ TO TEŻ WKLEJĘ PARĘ FOTEK .
NIE POKAZAŁAM WAM JESZCZE NASZEGO PSA , KTÓREGO NIKOLA UWIELBIA , ALE TERAZ IDĘ Z MAŁĄ NA DŁUGI SPACER.
POZDRAWIAM
MAGDA
Witam
MAGDA No to super!!! To czekamy na wieści że jesteś już z fasolką w brzusiu
A ja wczoraj widziałam suuuuuuper nocnik jutro go kupimy i wam wrzucę foteczki
No oki uciekam teraz rzadziej zaglądać będę bo jest u nas mój tato i mało w domu nas jest
SIABA jak tak dalej pojdzie, to Mati szybciej wyjdzie z pieluch niz Sonia My ostatnio zadko nocnikujemy, bo cale dni jestesmy na dworze, o 10 wychodzimy, na 14 na obiad i do 18 siedzimy na placu zabaw.