reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe skarby :)

Hmmm ...teraz ta aukcja jest zakończona ...ale napewno będzie wystawiona ponownie..Także jak się zdecydujeszgo kupić to daj znać.

reklama
Witam,

U nas pogoda niepewna byla, ale nie padalo, jednak zimno, nawet zalozylam kurteczke zimowa Soni, bylo zaledwie 14 stopni.

Moniaa zazdroszcze Ci wiec pogody. A zdjecia super, Nicole lada dzien bedzie biegac, ze za nia nienadazycie :laugh:

Sonie ostatnio ma manie wspinania. Chce na wszystko sie wspinac, co tylko jest na wysokosci jej brody. Mam oczy juz do okola glowy, bo jej proby zreguly koncza sie na podlodze. Albo wejdzie i nie wie jak zejsc...

Pozdrawiam,

STO LAT, STO LAT NIECH ŻYJE SONIA NAM !
DUŻO BUZIAKÓW , DUŻO ZDRÓWKA , DUŻO SZCZĘŚCIA , DUŻO PREZENTÓW , DUŻO WSZYSTKIEGO.
NIKOLA Z MAMĄ

SONIU
W TOWIM NAJWAŻNIESZYM DNIU W CAŁYM TYM ROKU -  ŻYCZYMY DUŻO UŚMIECHU NA BUZIAKU, DUŻO KOLOROWYCH DNI  ABYŚ BYŁA ZAWSZE SZCZEŚLIWA I BYŁA OBDARZONA MIŁOŚCIĄ.

o20.jpg

ANIA I DAMIANEK

Halo,
moc serdeczności, życzenia pociechy z rodziców, samych słonecznych dni i wielką buźkę przesyła
Michaś z mamuśką

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

I znowu nie udało mi się jako pierwszej złożyć życzenia ale

KOCHANEMU MAŁEMU ELFIKOWI SONI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 1 URODZINEK

Pozdrawiam
Basia i Matik

reklama
Założyłam osobny wątek......
Wiecie co chyba się będziemy z Pawłem starać o dzidziusia......chciałabym żeby to była dziewczynka...więc może poratuję sie tej tabeli i spróbuje zaciążyć się w lutym:):)
Doszliśmy do wniosku ,że 2 lata to będzie jednak dobra różnica wieku....ale przeważył o tym inny fakt.
A mianowicie choroba mojej mamusi:(
Chcę by miała sens życia i może kolejny wnuczek ją do tego zmobilizuje.
Całuski

Do góry