reklama

Październikowe skarby :)

Witam właśnie wróciłysmy od pediatry.
Mała dostała 2 szczepionki jedną w nóżkę jedną w roczkę.. płaczu co niemiara, ale potem było oki. kupiłam jej flipsy i sobie zajadała a potem zasneła mi w metrze i śpi narazie :)
Ważymy 10,800kg a mierzymy 84cm :D
To co wczoraj pisałam że mała ma na pupie jest wirsu od psa!!!
NIc groźnego ale jest od dzisiaj zakaz z psami do nas :?
Na urodzinach u nas były 2 pieski.. i prawdopodobnie od tamtego czasu ma.
Przepisała nam krem który powinien pomóc.
A tak to wszystko oki :) zdrowa niunia i duża :D
Buziaczki

reklama
A tak w ogóle ..
MAGDA dostałaś ten rowerek???? I jak się Nikoli podoba.. nie wiem czy pisałaś albo ja coś przeoczyłam ostatnio jakaś zakręcona ::)

MONIAA , NICOLE DUŻA DZIEWCZYNKA - ŚWIETNIE :laugh:
MOJA NIKOLA WAŻY 8,700 - SUCHELEC ;)
A ROWEREK JESZCZE NIE DOSZEDŁ , WYOBRAŹ SOBIE >:( MAJĄ JAKIEŚ OPÓŹNIENIE FRACHTU . JUŻ TERAZ JEST MI WSZYSTKO JEDNO KIEDY DOJDZIE , BO I TAK BĘDZIE JEŹDZIĆ PO DOMU.
MY NA SZCZEPIENIE POJEDZIEMY W PRZYSZŁYM TYGODNIU JAK NIKOLA BĘDZIE ZDROWA.
PA

Witam,

My na szczepienie jutro. Dzis Sonia juz zdrowa. Ladnie spala w nocy i oddycha juz noskiem, wiec pewnie nas zaszczepia. U nas niestety chrupki nie pomaga, cale osiedle bedzie slyszec, ze bylysmy na szczepieniu. Brawa dla dzielnej Nicole.

Przed chwila w jednej gazecie przeczytalam, ze na katar jest dobra inhalacja - do goracej wody wsypac sol i niech to maluszek troche powdycha - taka sol fizjologiczna w innym wydniu. Jeden minus jak sprawic by maluszki nie chcialy wadzac raczek do goracej wody :(

Wczoraj chwalilam sie siusiu, a dzis latalam ze szmata :laugh: Zobaczymy jutro

Pozdrawiam,

Sandra ale i tak super że choć troche woła:)
My na szczepienie chyb pójdziemy w nastepnym tygodzniu....chyba ze sie poprawi do piątku, to w piątek .Ciekawe czy Damian będzie bardzo płakał.....

Czesc wszystkim,
mam nadzieje ze dzieci zdrowsze..
Michas wczoraj mial miec szczepionke ale musialam przelozyc bo sama w pracy jestem, reszta zalogi w swiecie wiec nie mam mozliwosci wyjsc o 12 nawet na godzinke. Czeka nas wiec to 24 listopada.
Na razie odpukac synek zdrowy ale cos mi wyglada ze niedlugo. Co prawda dostaje caky czas syropek z czosnku i zaczelam dawac actimel ale czasami mam wrazenie ze rzezi. Zobaczymy..
Nasze wiecznie nienajedzone dziecko wazy troche wiecej (kolo 12 kg), ale moze dlatego ze chlopiec bo nie wyglada przynajmniej dla mnie na otylego. Zeby suchy byl to tez nie powiem ;)
Zaczal niestety etap grzebania w szufladach i otwierania szafek a taka bylam dumna ze mnie to ominelo. Zdawalo mi sie.
Madzia! Z Wojtkiem zupelnie nie jestesmy podobni: on ma wlosy ciemny blond (na zdjeciu wygladaja ciemniej) a ja mam za to czarne ale geste i proste jak druty (ich obecny wyglad jest wynikiem pomrocznosci jasnej jaka mnie opanowala na jakas chwile kilka miesiecy temu). I tak naprawde wszyscy mowia ze Michas jest do ojca podobny a ja sie bronie ze nie tak dla zasady, sama te to widze (zwlaszcza jak sie zlosci). hehe
Monia: a czemu dwa uklucia?? U Was jest inaczej, ja jestem pewna ze pielegniarka mowila mi o jednym...
Basia! Gdzie fota??
pozdrowienia dla reszty
Trzymajcie sie i zdrowia dla pociech.
Ide spac
Monika

No właśnie...BASIA!!! nie obijaj się :D i wklejaj fotke hehe.
Ja jak dzisiaj wstałam rano to się przeraziłam.Chciałam Damiana podnieść z łóżeczka a tuuuuu wszystko mooooookre.Tak przelał pampersa że w szkoku byłam totalnym .Materac suszyłam z 10 minut suszarką.Oczywiście wszystko do prania łącznie z pościelą którą mu wczoraj zmieniłam....heh.Ale cóż zrobić.
Odezwe się jeszcze.

Sorry kobietki sprezentuje się dzisiaj bo wczoraj z czasem było kiepsko. Jedna bacia mi padła na grypę ( ta która normalnie opiekuje się Matim) więc na czwartek ściągam teściówkę. A jak teściówka przyjeżdża to ja musze całą chatę posprzątać - niestety :)

Rondzia my ważymy też troche ponad 12 kg i ostatnio mały miał 82 cm

Magda -jestem w szoku że Nikolka już tyle mówi my jesteśmy na etapie mama i bam - chyba że reszty nie rozumiem :)

Pozdrawiam

Witam
NICOLE WŁAŚNIE ZROBIŁA KUPKE NA NOCNICZEK :D :D :D
RONDZIA tak tutaj są troche inaczej te szczepienia robione.. no i co ważne wszystkie są darmowe.
Nicole mowi duuużo ale wiele rzeczy bez zrozumienia.. codziennie rano jak się obudzi to się buźka nie zamyka nawet zdrzemnąć chwilke się nie da bo gada.. gada.. i gada. Normalnie szok. Znakomej synek 18 miesięczny tyle nie gada co ona ;D
Ale to dobrze.. niech sobie gada. A tak ze zrozumieniem to mówi
mama, tata, babcia, dziadzia, tam, nie, tak, daj, idz, dzidzi(dzidzia), Co to ?, Co to to to ? :), hm.. chyba to wszystko więcej nie pamiętam :P
Ale bez zrozumienia to mnustwo aż czasem jestem ciekawa co ona mówi bo tak gada zawzięcie że szok :)
A dzisiaj składa sama wierzyczkę! Dotychczas je rozbierała a dzisaij złożyła ślicznie wierzę ale jestem dumna :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry