reklama

Październikowe skarby :)

Witam,

U nas znow marudnie i krzykliwie, ale to zabki. Zaciska wargi i cieszy sie jak jej masuje, smaruje zelkiem. Tez gryzie i to ostro - jak wczoraj ugryzla tate, to az podskoczyl :D
Jestesmy wiec jak najwiecej na dworze, tam raczej nie marudzi, a biega zadowolona.

Ania, klepaj Damiana, to naprawde bardzo pomaga przy kaszlu. Jak mloda zaczyna pokaszliwac po katarku, to zaraz ja oklepuje pare razy na dzien i juz nastepnego dnia nic nie slychac. Sonia bardzo lubi oklepywanie swoja droga.

Magdaw mam nadzieje, ze to zabki, a nie poczatek jakies powazniejszej choroby, jak juz wyjda trojki, to chyba bedzie z gorki.

Moniaa, mnie tez odrazu rzucilo sie Twoje zdjecie - mysle, ze nam sie nie znudzisz

Basia, Rondzia - zdjecia super. Duzi juz Wasi chlopcy.

Pozdrawiam,

reklama
hello....dzisiaj sie troche wystarszylam tego kaszlu..naprawde jest brzydki....albo mi sie tak wydaje po kaszle po raz pierwszy...jeszcze nam nie chorował.Zadzwoniłam po naszą pediatrę .Przyleciała szybciutko...a tu gardło blade... i cisza w oskrzelakach NA CAŁE SZCZĘŚCIE.Jednak zapisała nam syropekna kaszelek.Narazie niech posiedzi w domu nie bede go ciagać po dworzu.Zobaczymy co będzie dalej:).Ja mam czyste sumienie że zadzwoniłam...bo i naczej teraz bym siedziała i rozmyślała..amoże to to...albo co innego.A tak jest w porzo.
Acha....Moniaa zdradź co to za magiczna zapiekanka.......jakoś mi chętka naszła na coś dobrego...ale sama nie wiem na co.
Sandra jutro zaczynam oklepywanie...bo dzisiaj już śpi.
Całuski

Witajcie,
musze Was rozczarowac. Oczywiscie ze najstarszy z tego grona samodzielne chodzenie ma w pompce...
Ciaga nas po chalupie ale za jeden palec musi sie trzymac. Jeszcze nawet tak nie ma zeby stanal na srodku pokoju sobie i stal. Jak sie trzyma to wszedzie wlezie ale widocznie leniem jest okrutnym (pewnie po tatusiu bo skad ;)) i stwierdzil ze mu sie nie spieszy.
Generalnie jeszcze mnie o nie przeraza bo za reke chodzi pewnie a nic na sile. Poza tym zaczal siedziec jak mial 9 miesiecy.
Mam czasami wrazenie ze jest opozniony o 2 miesiace zlobka ale moze przesadzam.
Co do oklepywania popieram. Moje lekarka jak mu daje Mucosolvan to 30 min po podaniu kaze go oklepywac.
Co do zabkow to u nas najgorze byly 4 bo nie przebijaja sie w jednym miejscu tylko tak jakby "po koronie".tu tez Michas ma bez sensu bo ma jedynki dwojki i czworki i wolne miejsce na trojki. Slyszalam ze rzeczywiscie trojki sa paskudne bo to tzw "zeby oczne". Zobaczymy... U Michasia ile azy szly zeby tyle razy byl chory, zawsze jaka infekcja, wiec Ania masz szczescie ze to dopiero pierwszy raz. A z zawolaniem lekarza swieta racja, przynajmniej mozesz byc spokojna.

Spadam spacku. Moje dziecko ciagle wstaje po starym czasie czyli dzisiaj sie podniosl o 5:34 (stara wpol do siodmej).
Ale jutro chyba troche odespie bo tatus w domku, hehe
Pozdrowionka

witajcie
NIKOLA JUŻ NIE MA GORĄCZKI , ALE MARUDNA - OKROPNIE.
NIE WIDZĘ TEŻ ZĄBKÓW :(
MA NIEPOKOJĄCY KASZELEK - TAKI SUCHY , ALE NIE CZĘSTO - JUTRO JEDZIEMY Z NIĄ DO NASZEJ PEDIATRY.
LECĘ DO NIEJ BO TYLKO MAMA I MAMA
PA

Dziewczyny nie wiecie może.....czy jak chce się założyć sklepik internetowy...to czy trzeba zarejestrowac działoalność gospodarczą??Poradźcie proszę.

Witam,

Ania, nie moge Ci pomoc, w takich sprawach zupelnie sie nie orietuje.

Magdaw mam nadzieje, ze to nic powaznego tylko chwilowe oslabienie. Mam to samo zreszta u siebie. Sonia marudna, mnie juz zaczynaja nerwy puszczac, naszczescie dzis niedziela i babcia z dziadkiem pomagali. Noc mialam nieciekawa, budzila sie co 20 min, dalam jej w koncu Panadolu i pospala 2 godzinki, na tym niestety koniec.
Dzis jeszcze zaczela katarzyc, sol fiz. w ruch, mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej, a i noc przespi.

Rondzia, zapewne jak zacznie chodzic, to bedziesz wspominac czasy jak to milo bylo jak siedzial spokojnie w wozku.
Dzis w kosciele to chyba nikt nie byl skupiony na modlitwie. Sonia to caly koscol musiala zwiedzic, a jak ja chcialam ja poskromic, to krzyk, wiec wolalam jak chodzi a jest cicho.

Pozdrawiam,

Pozdrawiam,

Ania, nie powiem ci na bank czy trzeba.
Wiem tylko ze jest taka pozycja w PKD...
Na pewno allegro nie stawia takiego wymogu, ale jak sie bad=rdziej oplaca tego nie wiem..
Pozdrawiam
Monika

Aniu - mó kolega założył sklep internetowy z artykułami z mojej firmy i zgłosił działaność - płaci jakiś podatek chyba składkę tą zdrowotną tylko że on jest tez na etatcie w naszej firmi i tam mu opłacają ZUS itd. a nie wiem jak to wygląda kiedy nie jesteś nigdzie zatrudniona.

Sandra i Magda dziewczynką życze zdrówka. Sandra jeśli mała ciągle ma katarek to radzę iść jednak do lekarza Mati miał tak samo najpierw katarek prawie ustąpił a potem znowu się pojawił i skończyło się antybiotykiem.

Magda napisze ci wiadomość na prv jaki mam problem i prosze cię o zdanie w tej sparwie i o poradę co mam robić.

Rondzia nie martw się Michasiem dzieciaki różnie się rozwijają a jak nie ma ochoty chodzić sam to i tak go nie zmusisz więc po co się stresować pewnie potrzebuje więcej czasu.
Pozdrawiam

SIABA tym razem to Sonia zaraziła sie ode mnie. Jest oslabiona, bo zabkuje, a pogoda nieciekawa.
Swoja droga to wybieram sie w srode do lekarza, na kolejne szczepienie, mam nadzieje, ze uda sie ja zaszczepic.

Pozdrawiam,

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry