reklama

Październikowe skarby :)

Wieczór :)
Ja tak na chwilke..
RONDZIA w 100% zgadzam się z Tobą:) ja również wolę takiego łobuza a niżeli takiego pieszczocha i cichacza ;D A tak bynajmniej wiadomo iż dziecko w domu :)
A więc moje drogie jak widać po EMBLEMACiE nie jestem juz "anonimowa" :) czas się pokazać HiHI
Miłego wieczorku i spokojnej nocki!

reklama
hihi:)
U mnie komputer jest włączony non stop.Od rana do wieczora....zaglądam pare razy na dniu...ale wieczorami mam najwiecej czasu.Teraz byłam u lekarza....dowcipnego z resztą.....ale pocałowałam klamke ...Pojechaliśmy więc do mojej siostry i oglądaliśmy kasete z wesela......Damian szalał jak opentany...w rezultacie do łóżeczka przemaszerował natychmiast.A ja mam czas dla siebie.

No u nas też cały dzień komp chodzi :) w dzień podczytuje co się na forum dzieje jak mam czas to cosik naskrobie.. a wieczorem to Robert okupuje kompa, ale dzisiaj jakoś nie bardzo mu się chce więc mam czas aby posiedzieć :)

CZEŚĆ KOBIETKI

ECH JAKIEŚ FATUM KRĄŻY WOKÓŁ NAS >:( NIKOLA MA GORĄCZKĘ OD CZWARTKU ,
NIE JEST WYSOKA OKOŁO 38 STOPNI , ALE MAŁA JEST BARDZO MARUDNA . NIE MA OZNAK INFEKCJI WIĘC PRZYPUSZCZAM ,ŻE TO ZĘBY . NIESTETY NIE MOGĘ JEJ SPRAWDZIĆ BO SZCZELNIE ZAMYKA BUZIĘ ,
A JAK JUŻ PODSTĘPEM UDAŁO MI SIĘ WŁOŻYĆ PALCA TO MI GO UGRYZŁA .
TERAZ KOLEJ NA KŁY WIĘC MOŻE JĄ BARDZIEJ BOLEĆ I DLATEGO GORĄCZKUJE.

MONIAA , MIŁO CIĘ WIDZIEĆ :laugh: CHOCIAŻ POKAZYWAŁAŚ SIĘ NAM JUŻ NA ZDJĘCIACH Z WAKACJI ;)

RONDZIA TYLKO TY NAM SIĘ JESZCZE NIE POKAZAŁAŚ .

SIABA , OCZYWIŚCIE CHĘTNIE ODPOWIEM NA TWOJE PYTANIA :) TY TO CO INNEGO NIŻ MOJA CIOCIA ( NOMEN OMEN ) BASIA :D

A WIZYTY U FRYZJERA NIE BYŁO , Z POWODU GORĄCZKI NIKOLI :(

POZDRAWIAM WAS GORĄCO , ŻYCZĘ MIŁEGO WIECZORU
MAGDA

No u nas też nie za wesoło:( do kataru doszedł brzydki kaszel:(.Zaczął sie dzisiaj w nocy...ale dałam mu juz syropek...mam nadzieje ze nic groźnego z tego sie nie wywinie.
Pozdrówki dkla WSZYSTKICH

reklama
Witam
Głowa mi pęka nie wiem czemu ale to chyba pogoda
ANIU no to brawo dla Daminka!!! CHyba już wszystkie skarby chodzą???
MAGDA zdrówka dla Nikoli.. co się dzieje.. . Ech no wiem żę się pokazywałam ale tak możecie na mnie patrzeć codziennie aż Wam się znudzę ;) >:D
I powiecie schowaj się bo mamy Cię dość ;D
BASIU SUper foto w podpisie!!!! Jaki Mati juz duuuży!!! :)
Dzisiaj zrobiłam moje magiczne zapiekanki ;D Uciekam jeść :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry