reklama

Październikowe skarby :)

Witam po dluzszej nieobecnosci!
Troche wyjezdzalam, mialo mnie jescze nie byc do konca tygodnia ale juz jestem.
serdecznie przepraszam Nikole i jej Mamusie ale z calego serducha za to samego naj naj naj zyczymy!!!!
U nas nic nowego oprocz tego ze wyjechalam z grzecznym dzieckiem a lobuza przywiozlam.
Kurde jak broi i w oczy dziadyga patrzy..
Zanim pojechalismy reagowal na nie wolno, teraz juz niekoniecznie. chyba zaczne mowic "orzestan albo nie" zeby zawsze wychodzilo ze sie mnie slucha.. ;D
Odezwe sie jutro z oboty. pozdrawiam
Monika
ps Monia przepraszam jeszcze raz za opoznienie

reklama
Witam,

Rondzia, widze, ze nadze dzieciaczki weszly w jakis niedobry okres. Kiedys tez reagowala na NIE, NIE WOLNO, a teraz jak jej powiem, to albo nie reaguje, albo strasznie krzyczy...

Pozdrawiam,

WITAJCIE

SANDROS , ZACZĘŁAŚ TEMAT , KTÓRY I JA CHCIAŁAM PODJĄĆ !
TO CHYBA JAKAŚ PRAWIDŁOWOŚĆ ROCZNIAKÓW , NIKOLA , ALBO NAS NIE SŁUCHA , ALBO KRZYCZY , TUPIE , PŁACZE ITP
MA OCZYWIŚCIE LEPSZE I GORSZE DNI , ALE OSTATNIMI CZASY TE DRUGIE PRZEWAŻAJĄ. JAK U RONDZI - ISTNY ŁOBUZ .
IDZIEMY DZIŚ DO FRYZJERKI , ALEŻ JESTEM CIEKAWA JAK TO BĘDZIE.

ANIU - POWODZENIA !

POZDRAWIAM
MAGDA

Magda napisz koniecznie jak odbył się wizyta u fryza..ja z damianem musze iść jutro do zdjęcia do paszportu.....Ciekawe jak on usiedzi żeby mu spokojnie zrobić foto hehe.

Witam,

TO moze faktycznie taki okres, kiedy to dzieciaczki sprawdzaja na ile im wolno, na ile moga sobie pozwolic i jak my reagujemy.

Zlapal mnie znow katar, a jeszcze nie zapomnialam o ostatniej chorobie. Musze sie w koncu wybrac do lekarza, niech cos poradzi, bo nie bede ciagle z katarem chodzic.

Pozdrawiam,

P.S Jak tam Damian - zdrow?

Witam,

dziewczyny u nas to samo młody rozrabia jak się da i nie bardzo reaguje. Choć stosuję zasadę albo pełnej ignorancji na ryk albo odwrócenia uwagi - na razie skutkuje i aż tak bardzo sie nie awanturuje. Dostałam od mamy książkę "Podręcznik przestraszonego rodzica" ( nota bene autorstwa tego psychologa oskarżonego o pedofilię ) i to normalne taki okres niestety on ostrzega że będzie jeszcze gorzej tak do 1,5 r. potem dzieciaki się uspokajają.

U nas największym problemem od paru dni jest spanie młody ostawiony do łóżeczka dostaje taki zastrzyk energii że bryka i podskakuje i nie ma szans na spanie. Dzisiaj zasypiał 45 minut można się zastrzelić ;D ;D ;D ;D

Magda jak tam fryzjer ? A tak prywatnie czy mogłabyś mi coś poradzić z prawnego punktu widzenia ? Wiem że ostatnio narzekałaś na rodzinkę która pryjeżdża tylko wtedy jak potrzebuje porady i trochę mi głupio ale nie mam kogo zapytać.

Pozdrawiam

Damian ma jeszcze katar...ale już coraz mniejszy...Na spacery chodzimy bo nam szkoda takiej pieknej pogody :)A co do tego awanturowania..to naprawde nie mogę na młodego narzekać.Chyba ma inny chrakter niż Wasze bąbelki:)
:))

Witam,

U mnie ostatnio lepiej, tj od wczoraj Sonia moze i nie slucha mojego NIE WOLNO, ale jak kaze jej odniec na miejsce lub oddac komus to mnie slucha, juz nie reaguje tak krzykiem, sporadycznie. Mam nadzieje, ze to nie cisza przed burza.

Dzis ma byc nas 18 stopni, ja juz sie lepiej czuje, nie smarkam tyle - caly dzien na dworze.

Pozdrawiam,

Witam!
RONDZIA NIE GNIEWAMY SIĘ A ZAMIĘĆ DZIĘKUJEMY!!! :)
ANKA Ech nie ma problemu my robiliśmy foto do paszpotu jak mała miała miecha i fotograf miał pełno pluszaków i dziecko zabawiał aby się slicznie śmiało zrobiła chyba z 10 fotek a potem wybieraliśmy najlepsze :).
CO do zachowania to i moja ma identycznie objawy łobuzerstwa jak Wasze :( To chyba jakis normalny objaw :)
krzyk, tupanie.. nie słucha nie sie.. ech wszystko się zgadza.. .
U nas dzisiaj ma być ładnie słonko świeci ale zapewne chłodnawo.
ZDRÓWKA DLA CHOROWITKÓW!!!
Ojoj cos mi tu brzydko pachnie trzeba iść coś z tym zrobić ;D

reklama
Czesc!
Co do grzecznosci to oczywiscie moje dziecko pozostawia bardzo wiele do zyczenia.
I jeszcze jest bezczelny. Jak zrobi cos na diabla to patrzy czy ja widze i jeszcze robi dalej patrzac
prosto w oczy i sie zasmiewa. Wczoraj pobil rekord jak krzyknal do mnie zebym zobaczyla jak picie z butellki
wciska w wersalke, jakby mial klej guma arabska w reku.
Chyba mi na glowe wlazi, co?
Jak mu cos zabieram to krzyczy i trzeszcze, podobnie jak mowie nie wolno.
Az sie boje jutra bo Wojtek idzie do pracy a ja sama caly dzien z diablem....  ;)
Skad te dzieci wiedza jak cos jest na cholere??
I w ogole skad tyle zmysłow i pomysłow.
Myslalam ze do tego łobuzerstwa to jeszcze troche czasu mamy.
Moze jestem glupia mamuska, ale z drugiej strony wole tak niz jakby jakas niemota siedziala i w sumie serce mi rosnie jak Misiek łobuzuje.. i tak wlasnie wychowuje sie rozpieszczone dzieci hehehe
pozdrowionka i siły dziewczyny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry