reklama

Październikowe skarby :)

Moniaa super zdjęcia - 5 dzieciaczków na raz to dla mnie o 4 za dużo  ;D Ale impreza chyba rzeczywiście udana - podziwiam za cierpliwość i wielkie gratulacje dla Nikolki za tuptanie

A co do zmiany czasu to Mati też oczywiście po starym czasie o 18 domagał się kąpania a przed 19 już spał normalnie było wszystko godzinkę później.

Myśmy tez mieli gości w sobotę ale skromnie bez wielkiej fety - efekt tego był tylko taki że się zatrułam i wymiotowałam całą noc - makabra dawno się tak źle nie czułam, ale dzisiaj jest już ok. Najśmieszniejsze jest to że Marcinowi pierwsze co przyszło do głowy to zy aby nie sjestem w ciąży  ;D ;D

Pozdrawiam  

reklama
WITAJCIE !!!!!!
W KOŃCU JESTEM :) WIDZĘ , ŻE PRAWIE KAŻDA Z NAS MIAŁA GOŚCI :laugh:
U NAS DOM BYŁ I JEST PRZEPEŁNIONY ( GOŚCIE NA 1 LISTOPADA ) PRZYJECHAŁA DO NAS RODZINA Z GDAŃSKA ( 4 OSOBY ZA KTÓRYMI ZBYTNIO NIE PRZEPADAM )
ODWIEDZAJĄ NAS JAK MAJĄ JAKIŚ PROBLEM PRAWNY I PROSZĄ O PORADĘ , W INNYM PRZYPADKU NAWET NIE ZADZWONIĄ ZAPYTAĆ CZY NIKOLA ZDROWA .
MOCNO JESTEM WIĘC " ZADOWOLONA " >:( >:( >:(
MONIAA ZDJĘCIA SUPER !!!!!! NICOLE ŚLICZNA PANIENKA .
BASIU - IDENTYCZNE ARGUMENTY WYSÓWA MI MOJ MĄŻ , A PRZECIEŻ MOŻNA TO POŁĄCZYĆ - W CIĄŻY Z NIKOLĄ PRACOWAŁAM .

Witam!
Zmiana czasu.. no u nas było dodatkowo ciężko bo chrzestna z rodzinką zostałą a ich mały wstaje o 7, Nicole o 8 a że zmiana czasu to maluchy już o 6 buszowały. A o 4 impreza się skończyła ;D także wiecie jak wyglądaliśmy ;D.
Ech Cyprian ma 18 miesięcy i jest baardzo ciężkim dzieckiem w sęsie.. on nie umie normalnie płakać stękać etc.. on odrazu wpada w chisterię!! Masakra ale to wina i chrzestnej i jej rodziców... . No ale nie będę was zanudzać :D
U nas wczoraj było tak gorąco że w krótkim rękawku chodziliśmy!! i dzisiaj też się tak zapowiada no ciut chłodniej bo wiaterek jest ale i tak ciepło!
Dzisiaj mała wstała o 8.. także już się unormowało.
oki zmykam coś przekąsić bom głodna :)

PISZĘ NA RATY , BO A TO KAWA , A TO ŚNIADANIE , A TO KAWA PO ŚNIADANIU - RATUNKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A MÓJ ROBERT JAKI SZCZĘŚLIWY OOOOOOOOOOOOOOOOOO MASAKRA.
WŁAŚNIE POJECHALI NA CMENTARZ TO TROCHĘ ODPOCZNĘ :)
JUTRO OBIADEK U MOJEJ MAMY , PÓŹNIEJ NA MSZĘ NA CMENTARZ I GOŚCIE WIO DO DOMKU - MIŁA JESTEM , WIEM , ALE TO NAPRAWDĘ WYJĄTKOWO IRYTUJĄCY LUDZIE.
ANIU TERAZ PRZECZYTAŁAM TWÓJ POST - PO ZASTANOWIENIU DOSZLIŚMY DO WNIOSKU , IŻ CHCIELIBYŚMY , ABY NASZE MALEŃSTWO URODZIŁO SIĘ NA WIOSNĘ , MUSZĘ JESZCZE ZROBIĆ PORZĄDEK Z NADŻERKĄ I W WAKACJE .......
CZYLI DAM SOBIE RADĘ Z PRACĄ , NIKOLĄ I CIĄŻĄ , A TEN MÓJ CHŁOP TEGO NIE ROZUMIE >:(
BASIU CHCIAŁAM CI PODZIĘKOWAĆ ZA WSPARCIE , JUŻ MYŚLAŁAM , ŻE JESTEM JAKĄŚ WYRODNĄ MATKĄ , SKORO TAK BARDZO CHCĘ SIĘ WYRWAĆ Z DOMU , A TO NAPRAWDĘ JEST JAKAŚ ODSKOCZNIA.
U MNIE PIĘKNA POGODA , ZANOSI SIĘ ,ŻE JUTRO TEŻ TAK BĘDZIE - TO DOBRZE - BARDZO LUBIĘ DZIEŃ WSZYSTKICH ŚWIĘTYCH.
PA

Ehh w Polsce się to święto obchodzi tak głośno a tutaj.. normalny dzień .. praca etc.
No ale cóż.
Magda ech.. nie pij tyle tej kawy bo Ci zerducho padnie! ;)
No niestety rodzina zazwyczaj jest upierdliwa! No ale jak zwykle trzeba ją znosić ;D Dasz sobie radę! :)

MAGDA - NIE MA ZA CO DZIĘKOWAĆ - JAK MASZ DO CZEGO WRACAĆ A DO TEGO JESZCZE SPRAWIA CI TO PRZYJEMNOŚĆ TO JA CIĘ ROZUMIEM, A Z KIM NIKOLKA ZOSTANIE ? PISAŁAŚ O BABCI CZY TO ONA BĘDZIE SIE MAŁĄ ZAJMOWAĆ?

A PROPO POGODY TO CHYBA MIESZKAMY NA RÓŻNYCH KONTYNENTACH BO U NAS ZIMNO JAK CHOLERA RANO BYŁO CHYBA Z -2 TYLE ŻE ŚWIECI SŁOŃCE

POZDRAWIAM

Witam,

Kurcze to juz paranoja, przed cmentarzami stoja nawet odpustowe ciasteczka.

Ja naszczescie wszystkich bliskim mam w okolicy, to nikt mi sie nie zjezda.

Pogoda piekna, slonko swieci, ale zimno, Sonia w zimowej kurtce i w spiworku wozkowym jezdzi, a ja na wieczorne i ranne spacery z psem czapke zakladam - Moniaa pozazdroscic Ci temperatury.

Pozdrawiam,

reklama
Witam..
U nas dzisiaj się ochłodziło ale słonko świeci.
Mam do Was takie pytanko...
Czy wiecie jak można się zarazić gronkowcem??
Gdyż chrzestnej mały ma gronkowca.. on się bawi razem z Nicole biorą zabawki do buźki ... ja myślę iż w taki sposób chyba nie można co?
Magda pamiętam że Twoja przyjaciółka jest lekarzem może zapytaj jej przy okazji?
Zapytała bym się mojej znajomej ale wiem że było by jej przykro .. i tak ma dość problemów ztym gronkowcem nie chce jej dziecka tak odizolowywać od naszej. No i zapewne by źle to zrozumiała.
Mała dzisiaj cosik marudna ale strasznie się ślini może znowu coś tam idzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry