reklama

Październikowe skarby :)

WITAJCIE !

ANIU - DZISIAJ WYŚLEMY LIŚCIK DO WIKTORKA , SWOJĄ DROGĄ TO STRASZNE :( TAK SIĘ BIEDNY NAMĘCZY - TO NIESPRAWIEDLIWE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BASIU - PODZIWIAM TWOJĄ MAMĘ I CHYLĘ JEJ CZOŁA . MY TU UBOLEWANY NAD SOBĄ OPIEKUJĄC SIĘ JEDNYM DZIECKIEM , A TWOJA MAMA MA DWÓJKĘ .

reklama
witam
Aniu karteczke wyslalam juz w poniedzialek :))
a u nas przygotowania do imprezki.. jutro u nas strajk imoga byc pozamykane sklepy, nie bedzie dzialac komunikacja miejska... musze isc dzisiaj na zakupy... .
Moja mala ma ostatnio ciezkie dni, maruuuuda i do tego przylepa. ciagle sie do mnie klei.. wieczorem gdy R wraca z pracy to mnie od niej odciaza ale ona ostatnio tylko do mnie. nie wiem co sie stalo czy to przez te zabki?? echh..
aaaa zapomnialam sie pochwalic pralka suuuper ;D

Fajnie:) Ja tez wysłałam dzisiaj.
U nie dzisiaj od rana urwanie głowy teraz ma trochę spokoju.
Pilnowałąm dzisiaj moją siostrzenice 4 letnią Julkę.Sajgon w domu ....jakby tornado przeleciało przez mój dom.Tak wariowali z Damianem
Wszędzie ich pełno...tak się zastanawiam jak to będzie z Damiana przyszłym rodzeństwem:)
Czy damy rade...ale będę myśleć jak będzie ..narazie nie ma.

OJ TO RZECZYWIŚCIE MASZ ZAMIESZANIE ANIU :laugh:
WSZYSTKIE WIDZĘ KORZYSTAMY Z PIĘKNEJ POGODY :D NIKOLA Z BABCIĄ BUSZUJĄ PO OGRODZIE CAŁY DZIEŃ .
A JUTRO MÓJ MĄŻ ZABIERA MNIE NA ZAKUPY DO WARSZAWY , NIKOLA ZOSTAJE W DOMCIU Z BABCIĄ WIĘC MAM WOLNE OD DZIECKA NA PARĘ ŁADNYCH GODZIN :D
WIECIE CO ? - COŚ DRGNĘŁO W SPRAWIE MOJEGO POWROTU DO PRACY , MUSZĘ JESZCZE JEDNAK TROCHĘ NAD TYM POPRACOWAĆ ;D ;D ;D

Witam,

dziewczyny wytłumaczcie o co chodzi z tymi karteczkami dla tego chłopca bo mi się link nie otwiera a chętnie wezmę udział.

Magda namawiam na powrót - teraz widze same dobre strony przebywania poza domem przez 8 godzin ;D ;D ;D ;D Oczywiśie żartuję Matuś dał mi wczoraj w kość ale dzisiaj już było ok. pół dnia na dworze, spał dobrze a ja z nim.

Pozdrawiam

Siba o to chodzi :)
To napisała użytkowniczka forum gazeta.pl

Mój 11letni kolega jest chory na nowotwór kości, jest juz po amputacji nóżki,
teraz są przeżuty na kręgosłup.Jrgo stan jest poważny, lekarze nie wiedzą jak
mu pomóc.Mały jest bardzo bardzo dzielny, nie poddaje się jest radosny i to on
podtrzymuje wszystkich na duchu.
Wiktro większość czasu spędza w szpitalach, nudzi mu się tam bardzo.Ja
wymyśliłam że moża zorganizować ale niego taką akcję jak była kiedyś w
USA.Chodzi mi o tego chorago chłopca do którego ludzie zaczęli pisac listy,
dostał tak dużo kartek że wpisali go do księgi Guinessa.
Co myślicie o takim pomysle?Może mi coś doradzicie jak to rozpowszechnić?
Pozdrawiam Was serdecznie...Jagoda jad84@interia.pl

A u nas......MAMY 8 ZĄBKA dolna dówjeczka lewa:)

Witam
GRATULCJE DLA DAMIANKA!! :)
A Wiecie co... wczoraj jak Nicole poszła spac to z Robertem wzieliśmy się za dekorowanie salonu gdyż jutro nie będzie na to czasu... pełno balonów i kolorowych ozdób.. mała rano wstaje przychodzi do salonu i caaały czas patrzy na sufit i piszczy i gada i pokazuje paluszkiem mówiąć CO TO?! Ależ to jest zabawne hehe.Dzisiaj mam trochę pracy sałatki etc.. także nie wiem czy do Was jeszcze zajrzę.

Aniu dzięki wielkie to my też dzisiaj wyślemy karteczkę :) No i gratulację 8 zębów to już coś :):):) Moniaa życzę miłej pracy do nas też jutro przychodza goście ale tylko na kawkę więc kupięjutro jakięś ciacho i nic nie szykuję.

Magda - miałam wczoraj zapytac chcesz wrócić do pracy a mieliście się starać o rodzeństwo dla Nikolki?

Pozdrawiam

No właśnie Magda....jak to jest??:):)Jak tam prace postępują....my zaczniemy coś koło lutego.Już postanowione.....jak się nie uda zajść w lutym, to dopiero bede celować zeby się urodziło na wiosnę:)

reklama
NICOLA

Idzie misio...Idzie słonik... Idzie lalka...No i konik... Wszyscy razem z balonami... Z najlepszymi życzonkami... Bo to dzień radosny wielce... Masz juz jeden roczek więcej

DUŻO ZDRÓWKA  CAŁUSKI !!!!!
Ania i Damianek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry