Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam!
Dziękujemy za zyczonka! Jestescie kochane :-*
Nicole wzieła najpierw 50 euro a potem różaniec
A i podreptała roczek przeszła cały salon!!!
Impreza jest o 17 także zajrzymy jutro
MIłego dnia!
Ja tylko na chwilkę.. chrzestna z rodzinką ( 18 miesięcznym synkiem i mężem, a i Nestorem - boxerkiem) została na noc.. i właśnie pojechali także cisza i spokój ;D
A mam dla Was wiadomość NICOLE OD WCZORAJ CHODZI!!!!!!!!!!!!!!!!!
WITAM
GRATUlACJE DLA NICOLi
Damian się puszcza coraz częściej ....ale troche ma jeszcze stracha.
Wczoraj odwiedzili nas nasi znajomi z Hajnówki.Zostali do dzisiaj ....Super było ale ja jestem bardzo zmęczona....Co mi się nie zdarza spałam w dzień .Może to też od zmiany czasu noi od pogody./cholera taka zimnica że szok.
pozdrowionka
Witam mam chwilke
No u nas było gwarno i wesoło... było 15 osób i 2 pieski
Pięcioro dzieciaczków hehe ale fajnie było.
Impreza była do 4 rano! maluchy padły o 20 wszystkie! ))
U nas było duuużo żarcia i dość sporo zostało ale i tak było super.
Co do prezentów 3 maskotki i 500euro uzbierała mała.
Wpłacimy jej to na konto bo to jej pieniążki
Może dzisiaj uda mi się fotki wrzucić.. choć dużo ich nie mamy bo my więcej z kamerą lataliśmy a niżeli z aparatem dopiero potem mi się przypomniało o aparacie no ale pare fotek jest... .
Po zdjeciach i opisie to impreza udana na calego. Nicole napewno swietnie sie bawila.
Az milo patrzec.
Ania, co do zmiany czasu, to u mnie koszmar. Sonia oczywiscie nie zmienila sobie czasu i wstala o 4, a ja bez mleka i swiatla - pradu nie bylo. Najpierw wiec szukanie latarki, swieczek, pozniej robienie mleka - Sonia sie rozbudzila. Jak wypila mleko, to bawila sie przy swietle swiec, a ja staralam sie nie zasnlac, balam sie, czy przypadkiem jakies swieczki nie dorwie. Naszczescie ok 6 polozyla sie znow i spala 1,5 godzinki. Jak ja nie lubie zmiany czasu
Moniaa no super...zabawa była przednia...torcik pewnie smakowity... az sie je oczami
Sandros...u mnie dzisiaj pobudka byłą o 6.....gdyby było noralnie to by wstał jak zawsze ok. 7.00
Dobrze że Paweł do pracy wstawał to z nim szał od rana..A ja jeszcze pospałam