moniaa_
Mama 2004 i 2009
ANIA Przepis na moje zapiekanki 
4 duże bułeczki
2 łyżki margaryny
4 plasterki wędzonego boczku
2 cebulki
2 papryki
10dag sera (ja kupuje już potarkowany ser)
4 cieńkie parówki
2 jajka
sól pieprz
1.z bułek ściąć wierzch i wydrążć środek, nastepnie wysmarowac margaryna
boczek pokroic w kostke, cebulkę i paprykę równiez i to podsmażyć
2.jedno jajko ugotowac na twardo, pokroic je w kosteczki, paeowki pokroic w plasterki polaczyc z jajkiem i tym co podsmażone. Do tego dorzucić połowe startego sera.
3.wszystko wymierszac dodac surowe jajko i doprawic sola i pieprzem. nastepnie wszystko wkladamy do buleczek.
do piekarnika na jakies 15minut w tem 180stopni. 5 minut przed wyciagnieciem posypac zapiekanki reszta startego sera. smacznego

mozna tu eksperymentowac ja ostatnio dodalam troche pieczarek, mozna dodac groszek konserwowy .. etc. to zalezy kto co lubi ..
4 duże bułeczki
2 łyżki margaryny
4 plasterki wędzonego boczku
2 cebulki
2 papryki
10dag sera (ja kupuje już potarkowany ser)
4 cieńkie parówki
2 jajka
sól pieprz
1.z bułek ściąć wierzch i wydrążć środek, nastepnie wysmarowac margaryna
boczek pokroic w kostke, cebulkę i paprykę równiez i to podsmażyć
2.jedno jajko ugotowac na twardo, pokroic je w kosteczki, paeowki pokroic w plasterki polaczyc z jajkiem i tym co podsmażone. Do tego dorzucić połowe startego sera.
3.wszystko wymierszac dodac surowe jajko i doprawic sola i pieprzem. nastepnie wszystko wkladamy do buleczek.
do piekarnika na jakies 15minut w tem 180stopni. 5 minut przed wyciagnieciem posypac zapiekanki reszta startego sera. smacznego
mozna tu eksperymentowac ja ostatnio dodalam troche pieczarek, mozna dodac groszek konserwowy .. etc. to zalezy kto co lubi ..