reklama
E
Ewcia81
Gość
hah magdaw no to troszke dalej ode mnie niż myślałam,,czekam na fotyy monia

Mam chwilę spokoju ! Robert czyta Nikoli stosy bajek .
Będziemy mieli znowu gości ! Przyjaciel Roberta z żoną i dziećmi nas odwiedzi .
Pewnie posiedzą z tydzień , dobrze ,że nawał pracy już praktycznie za nami więc wieczory będziemy mogli spędzać z nimi a nie z papierami ...
O koniec spokoju !
Będziemy mieli znowu gości ! Przyjaciel Roberta z żoną i dziećmi nas odwiedzi .
Pewnie posiedzą z tydzień , dobrze ,że nawał pracy już praktycznie za nami więc wieczory będziemy mogli spędzać z nimi a nie z papierami ...
O koniec spokoju !

Rondzia
Fan(ka)
No moje drogie.
Ja dzisiaj zamknelam drzwi od pracy o 18:30 i sie urlopuje.
Wracam dopier 16 sierpnia.
Najpierw tydzien nad jeziorem w domku. Pozniej na poltora tygodnia na Mazury do rodzicow.
Leze do gory wentylem (znaczy bym lezala gdybym go miala) i nie mysle o niczym!!
Pogoda? dla mnie wszystko jedno oby nie w pracy i nie w chalupie. Jutro nakupie niezbyt ambitnej literatury i w droge.
Pozdrawiam wszystkie.
Buziaki!!!

Ja dzisiaj zamknelam drzwi od pracy o 18:30 i sie urlopuje.
Wracam dopier 16 sierpnia.
Najpierw tydzien nad jeziorem w domku. Pozniej na poltora tygodnia na Mazury do rodzicow.
Leze do gory wentylem (znaczy bym lezala gdybym go miala) i nie mysle o niczym!!
Pogoda? dla mnie wszystko jedno oby nie w pracy i nie w chalupie. Jutro nakupie niezbyt ambitnej literatury i w droge.
Pozdrawiam wszystkie.
Buziaki!!!

reklama
E
Ewcia81
Gość
Helloł laseczki..
Mnie nie było,bo ja na wyjeździe,byłąm na wsi cały weekend u szwagierki,,,uu nie ma jak to na wsi,na p[odwóreczku.Matunio się nalatał,ja wypoczęłąm,pogrilowałam i piwko sączyłam.Plotki z kumpelami itp itd---uwielbiam takie imprezki,haha
Ania super mniam jakie drinyy,,,,
Foteczki prosze bardzo...
Mnie nie było,bo ja na wyjeździe,byłąm na wsi cały weekend u szwagierki,,,uu nie ma jak to na wsi,na p[odwóreczku.Matunio się nalatał,ja wypoczęłąm,pogrilowałam i piwko sączyłam.Plotki z kumpelami itp itd---uwielbiam takie imprezki,haha
Ania super mniam jakie drinyy,,,,
Foteczki prosze bardzo...