reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe skarby :)

Wwitam
Sandra to trzymam kciuki za egzamin!!!

Nicole w zeszlym roku miala operacje usuniecia migdalkow i wstawione dreny teraz niedlugo powinny wypasc :)

Ja w srode do ginki, torbe juz spakowalam moge jechac rodzic :rofl2: bole mam skurcze mam czasem... no ale ogolnie ciezko wiec moglby juz pomyslec o wyjsciu :D

reklama
Witam,

Sandra trzymam kciuki
Moniaa życzę szybkiego rozwiązania
Obiecałam kilka zdjęć a dawno nie wklejałam więc proszę o wyrozumiałość:

Tygrys - wyprawa do zoo z dzisiaj - próba
tygrys.jpg

Witam
Basiu sliczne zdjecia! syncio Ci bedzie pannice do domu przyprowadzac :D :D

Ja nie urodzilam jeszcze, jednak bede rodzic naturalnie moze i dobrze..; sama nie wiem chyba psychicznie bylam gotowa juz na ta cesarke. No ale zobaczymy.. malemu dobrze jest i chyba szybko nie zamierza wyskoczyc, a moze czeka na maj? :) no zobaczymy...

buziaczki!

Ania a jak Ty znosisz ciaze?
Sandra cos nowego sie wydarzylo? :)
Rondzia pokaz jeszcze fotki chlopaczkow
ze juz nie wspomne o MAGDZIE!!!

Hejka

MONIKA.......CHŁOPAKI NA 6 Z +
MICHAŚ JAKI ELEGANT !I TY TEŻ ŁADNIE WYGLĄDASZ
MONIAA POWODZONKA.....JA SIĘ MODLIŁAM ŻEBY NIE MIEĆ CESARKI I WOLAŁAM RODZIĆ NATURALNIE - JAKOŚ SIĘ BAŁAM CESARSKIEGO CIĘCIA

A CZUJĘ SIĘ TAK SOBIE- SPORO HAFTUJĘ :-(I TO NIE MA ZNACZENIA RANO WIECZOREM W POŁUDNIE....DZISIAJ ZJADŁAM JABŁKO I OD RAZU WSZYSTKO ODDAŁAM...MASAKRA
Z DAMIANEM NIE MIAŁA ŻADNYCH DOLEGLIWOŚCI NIC A NIC A TĄ CIĄŻĘ ZNOSZĘ ZUPEŁNIE INACZEJ.
PO PRACY PADAM ZE ZMĘCZENIA , 19 ZAZWYCZAJ SIĘ Z BOKU NA BOK.....
DZISIAJ MIELIŚMY GOŚCI WIĘC WYJĄTKOW NIE ŚPIĘ ...ALE SIEDZĘ JUŻ W PIŻAMCE:rofl2:

NO TO TYLE
POZDROWIONKA I POWODZONKA!

Witam,

Basia - ale z Mateusza robi sie mezczyzna - fajny chlopak.

Rondzia - Twoi mezczyzni tez niczego sobie - Michal ma swietny krawat ;-)

Monia - ja podobnie jak Ania, wole rodzic naturalnie, jakosc bardziej boje sie cesarki niz naturalnego. Bedzie dobrze, grunt to pozytywne nastawienie.

Ania - ja tez ta ciaze zupelnie inaczej. Co prawda nie wymiotowalam, ale mdlosci nie ustepowaly przez prawie 4 miesiace, nawet jak w nocy, jak sie przebudzalam bylo mi niedobrze. Pilam cole, bo po nij troszke bylo mi lepiej, a co jak normalnie coli nie lubie... Teraz zrobilo sie cieplo i tez zmeczona jestem, obolala, juz sporo przybralam. Z Sonia to do ostatnich dni potrafilam wszystko pozalatwiac, obejsc sklepy itp, teraz juz rozkladam czesz czynnosci na etapy.
Zycze Ci by szybko przeszlo i kolejny trymestr byl juz wspanialy.

Egazmin teoretyczny zdalam, teraz pod koniec maja czeka mnie praktyka i termin mam na 17 w piatek... jak ugrzezniemy w korku, to moze w ciagu 2 godzin skoncze ten egzamin:-D

Sonia po zarzywaniu Zyrteku w koncu normalnie slyszy, nie trzeba do niej krzyczec. Pojawil sie jednak dziwny kaszel, coz. Czas szukac alergologa.

Pozdrawiam,

Witam
RONDZIA no super wygladasz! a chlopaki sliczni :))) krawacik najlepszy hehe

ANIU no ja wlasnie rowniez gorzej znosilam ta ciaze... a w pierwszej to tak jak Sandra moglam do ostatniego dnia beigac i wszystko zalatwiac...
I tak jak Sandra mialam takie mdlosci i cola mi pomagala, choc jej nie lubie...

Co do porodu no jakos juz sie z tym oswoilam bedzie co ma byc i tyle ;)

Sandra gratulacje zdania egzaminu! teraz trzymamy kciuki za nastepny!!!

W ciazy przytylam tylko 5KG :szok::-) ciesze sie bardzo bo z Nicole bylo baaaardzo duzo, ateraz jakos mniej :)

reklama
Moniaa bardzo malutko przytyłaś ..aż jestem w szoku że to tylko 5 kg.

Sandra powodzonka na egzaminie 100% ,że zdasz...a jak nie to się myszy zaplęgną temu co Cię obleje;-)
Ja również sie pocieszam że kolejny trymestr będzie lepszy i skończą się te chwile w toalecie.

Pozdrowionka

Do góry