reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe skarby :)

Witam

MAGDA dokladnie Nikodem to synek mamusi :D Nicole to czysty tato :))))
Nikodem jest grzecznym i slodkim synkiem zupelnym przeciwienstwem Nicole :) spi, je i nie placze :)

ANiu widzialam brzusio :D super!

Sandra oj oby to nic powaznego nie bylo! moze dzidzius chce zrobic niespodzianke?

Wczoraj byla impreza zakonczeniowa u NIcole w szkole, dziecko slicznie pokazalo swoje talenty taneczne :) jak i reszta klasy rowniez. Bylismy z niej bardzo dumni! tym bardziej ze tak ladnie sie zaaklimatyzowala w nowej szkole :)

reklama
Witam,

To i ja pochwale sie brzuszkiem:
brzucho2.jpg

brzucho.jpg

http://img91.imageshack.us/img91/5221/brzucho.jpg
No i Sonia w dzien dziecka:
motylekn.jpg

Oraz jej zamilowanie do sportow:
rolki.jpg

Pozdrawiam,

Sandra- Jak na 28 tygodni to nie masz wielkiego brzuszka
WIększy sie wydaje na tym zdjęciu jak leżysz:-).
Ja to się dopiero boje jak ja będę miała jak juz mam taki duuuuzy:szok:
Moniaa- to dobrze że masz luzik z młodym.przynajmniej się tak nie umęczysz z dwojgiem.

W piątek tez mieliśmy festyn w przedszkolu.Był on zorganizowany ,żeby zebrać pieniązki na nowy plac zabaw- bo oczywiście miasto nie ma na to pieniędzy.
Damian też występował i tańczył:-)Fajnie to wszystko wyszło!

Ja jestem trochę zrozpaczona bo niestety przenoszą dwie najstarsze grupy z przedszkola do szkoły .Spowodowane jest to duuuużą ilością maluchów.
Teraz w przedszkolu będą tylko maluchy - 3 latki.
4 - 5 latki będa chodziły do nowej placówki, która ma się dopiero przez wakacje zorganizować.
Tak wymyślij nasz prezedent.O tyle jest mi to nie na rękę ,że przedszkole mam za blokiem - dokładnie za blokiem.A do szkoły niestety będą musiała jeździć samochodem bo jest daleko.
I jak się urodzi maleństwo to miałabym w sam raz.Odebranie Damiana zabrało by mi co najwyżej 5 minut a teraz od września zajmie mi conajmniej z godzinę :-(No ale jakoś trzeba będzie sobie jakoś radzić.

A co u Was dziewczyny...Monika, Basia,Magda....??

Witam,

Jak tak ostatnio patrze na moj brzuch, to w koncu przestal tak intensywnie rosnac, a ja przybierac, teraz od miesiaca zero kilo przytylam, moze w koncu sie wszystko unormowowalo...

Aniu - nie zazdroszcze tych smian. Beznadziejenie to wymyslisli, ludzi sie denerwuja, ze 6 latki posylaja do szkoly, a tu juz z 4-latkami wymyslaja...

Aniu - wyslalam Ci wiadomosc na priv - bardzo zalezy mi na szybkiej odpowiedzi.
Pytanie dotyczy przejazdu 9-latka za granice.

Pozdrawiam,

Witam

SANDRA sliczny brzusio :) i Sania jaka sliczna :)))

My wczoraj bylismy na urodzinkach chrzesnicy Roberta
icon_smile.gif
Nikodem oczywiscie byl dusza towarzystwa
icon_smile.gif
) Dziewczynki to w ogole nie mogly sie od niego oderwac, a Suzi powiedziala mamie ze chce go zabrac do domu hehehehe
icon_smile.gif
wrocilismy pozno Nicole padla jak kawka, a dzis rano pojechala na wycieczke do 17 mam spokoj
icon_e_biggrin.gif
icon_twisted.gif

Moi rodzice kupili Nicole na dzien dziecka piaskownice do ogrodu i dziecka nie ma
icon_biggrin.gif

No a my kupilismy Nikosiowi lezaczek
icon_wink.gif

juj.jpg
nun2.jpg

Hello !
Rondzia Jaś jest boski !
Moniaa Nikoś i Nikosia świetni !
Sandra fajny duży brzuszek.

Anka jak zwykle przesadza ! Jesteś w ciąży to i brzunio rośnie ! I lepiej , że sukcesywnie się rozciągasz , nie będziesz miała rozstępów ! :tak:

A ja nie nadążam już za wszystkim , jeszcze mam sprawę z urzędu wrrrrr , no koszmar !
Niuśka jakaś płaczliwa , jęcząca , nic się jej nie podoba !
Bono nam w ogrodzie drzewka poniszczył , no mówię Wam klęska na froncie !

Aniu ja interweniowałam w przedszkolu ponieważ mi Nikolę zapisali do grupy sześciolatków !!! A co najgorsze rozłączyli z najlepszą "przyjacielką " !
Pani dyrektor tłumaczyła się gęsto ,że niby Niusia jest nader rozwinięta i ,że może się nudzić w 5 latkach . Stwierdziłam ,że z pewnością nie będzie się nudziła , bo uważam ,że Nikola powinna ćwiczyć warsztat manualny , ale przede wszystkim takie przenosiny powinny być konsultowane z rodzicami .
Koniec końców , Niusia została zapisana do 5 latków !

pa !

Magda......no mówię CI masakra co oni wymyślają w tych przedszkolach!
Monika, Moniaa chłopaki EXTRA bobasy!

U nas wszystko w porządku ,wszyscy zdrowi .Za tydzień idę do lekarza może zrobi mi USG i będę znała płeć.
Póki co skupiliśmy sie na drugim chłopcu .Na imię będzie miał Miłosz- po mojemu A Daniel chce mój Paweł.....więc te dwa imiona wchodzą w grę.

To tyle na razie BUZIACZKI pa pa

reklama
Rondzia :-D:-D HANIA hehehe dobre dobre :))) Jas jest slodki :)

Aniu a wiec czujesz ze chlopczyk bedzie? no zobaczymy moja intuicja mnie nie zawiodla :) zobaczymy jak Ciebie :))))

MAGDA ja rowniez uwazam ze takie przenosiny powinny byc konsultowane z rodzicami!! No ale grunt ze zalatwione tak jak powinno byc :)

Do góry