Krakowianka89
Fanka BB :)
HejWydaje mi się, że pół roku. Ja miałam chyba wszystkie badania już robione ale minął ten okres ważności
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
HejWydaje mi się, że pół roku. Ja miałam chyba wszystkie badania już robione ale minął ten okres ważności
Jedziemy na badania, trzymaj kciuki za mojego męża i jego wymaz z cewki moczonej na chlamydie [emoji23][emoji23][emoji23]No tak myślałam właśnie. Tylko kariotyp mówiła że jest do końca życia ważny,dobrze że to chociaż mamy już za sobą [emoji846]
22.03 ale było źle i 23.03 dosylalismy i już było okA kiedy dokładnie skladaliscie papiery??? Myślę że aż tak długo to nie potrwa..mam nadzieję. Moja znajoma w Invimedzie składała papiery na początku lipca i pod koniec miesiaca miała odpowiedz...no ale to różnie bywa. U mnie w pracy robią nam co dwa tygodnie test na koronę,też sobie sami pobierany wymaz i za pierwszym razem źle sobie pobrałam,choć to niby nic skomplikowanego a jednak [emoji6]
Hejka.Pytanko mam czy na tych badaniach z krwi musieliście być na czczo???czy m musiał się jakoś specjalnie przygotować do pobrania materiału z cewki moczowej? Musieliście się umówić na to pobranie na jakąś konkretną godzine??? Pytam bo wracamy do kliniki 19 maja na godz. 14 i tak sobie myślałam czy byłaby opcja odrazu w ten sam dzień to wszystko u nich zrobić,jak już będziemy w dwójkę i nie jeździć podwójnie.22.03 ale było źle i 23.03 dosylalismy i już było ok