Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ooo fajnie że aż tak długo się nie czeka na wyniki,pocieszasz mnieWłaśnie odkryłam, że wczoraj pojawił się wynik na chlamydie u M. Ma oczywiście negatywny. Więc jak on taki ma więc ja też a to oznacza, że nic już nie stoi na przeszkodzie do in vitro [emoji16]
Staram się pisać na bieżąco co i jak, żebyś mogła się nastawić i przygotować [emoji846]Ooo fajnie że aż tak długo się nie czeka na wyniki,pocieszasz mnie [emoji3526]
I jak tam ? Przyszła betka???Była dzisiaj na becie.... 2h czekałam w labo...jakas paranoja... Zrobiłam dzisiaj 3 testy. Dwa rano i jeden po 11. Na jednym z rana Pinku wyszedł cień na drugim nic i później zrobiłam jeszcze raz taki zwykły z neta Płytkowy(co rano nie pokazał nic) i teraz pokazał cień... Pewnie to fabryczne ale dla pewności musiałam zrobić tym bardziej że w czwartek mamy wizytę w sprawie in vitro więc muszę mieć pewność, że nie jestem przed stymulacja...
A Ty jak tam? [emoji16]
Właśnie odczytałam.. <2.3 czyli tyle co ostatnioI jak tam ? Przyszła betka??? [emoji4]
No to będziemy walczyć dalejWłaśnie odczytałam.. <2.3 czyli tyle co ostatnio
Tak jak mój M zauważył... Czekanie na betę po in vitro to będzie wyzwanie [emoji16][emoji16][emoji16]No to będziemy walczyć dalej [emoji4] Teraz bardziej skutecznie [emoji6]