Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ooo fajnie że aż tak długo się nie czeka na wyniki,pocieszasz mnieWłaśnie odkryłam, że wczoraj pojawił się wynik na chlamydie u M. Ma oczywiście negatywny. Więc jak on taki ma więc ja też a to oznacza, że nic już nie stoi na przeszkodzie do in vitro [emoji16]
Staram się pisać na bieżąco co i jak, żebyś mogła się nastawić i przygotować [emoji846]Ooo fajnie że aż tak długo się nie czeka na wyniki,pocieszasz mnie [emoji3526]
I jak tam ? Przyszła betka???Była dzisiaj na becie.... 2h czekałam w labo...jakas paranoja... Zrobiłam dzisiaj 3 testy. Dwa rano i jeden po 11. Na jednym z rana Pinku wyszedł cień na drugim nic i później zrobiłam jeszcze raz taki zwykły z neta Płytkowy(co rano nie pokazał nic) i teraz pokazał cień... Pewnie to fabryczne ale dla pewności musiałam zrobić tym bardziej że w czwartek mamy wizytę w sprawie in vitro więc muszę mieć pewność, że nie jestem przed stymulacja...
A Ty jak tam? [emoji16]
Właśnie odczytałam.. <2.3 czyli tyle co ostatnioI jak tam ? Przyszła betka??? [emoji4]
No to będziemy walczyć dalejWłaśnie odczytałam.. <2.3 czyli tyle co ostatnio
Tak jak mój M zauważył... Czekanie na betę po in vitro to będzie wyzwanie [emoji16][emoji16][emoji16]No to będziemy walczyć dalej [emoji4] Teraz bardziej skutecznie [emoji6]