Kwiatuszek1!
Fanka BB :)
Hej. mam pytanko odnosnie pecherzyka zoltkowego i zarodka. Czy ktos mial tak, ze one do siebie nie przylegaly? Jestem w 4/5 tc. I martwi mnie zdjecie z usg.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A lekarz coś mówił? Że to niepokojące? Czasem to zależy od ujęcia. Jakby ruszył głowica trochę w bok albo w górę, to juz by przylegałyHej. mam pytanko odnosnie pecherzyka zoltkowego i zarodka. Czy ktos mial tak, ze one do siebie nie przylegaly? Jestem w 4/5 tc. I martwi mnie zdjecie z usg.
Juz pokazuje, bardzo prosze. Nie spalam calutka noc przez to. Tak sie zestresowalam.lekarz pogratulowal ciazy i w sumie za wiele nie powiedzial.Pokaż zdjęcie USG.
Kurka, wyswietla mi sie, ze dany plik jest za duzy. Moge jakos zmniejszyc zeby sie udalo dodac?Pokaż zdjęcie USG.
Czy widac teraz cos? Nie wiem czy nie za slaba jakoscPokaż zdjęcie USG.
Powiedzial, ze gratuluje ciazy. Na pytanie o serce odpowiedzial, ze w tych tygodniach mogloby byc juz, ale nie musi.... Echhh...i w sumie tylko, ze widzi zarodek w macicy czyli tam gdzie chcial go zobaczyc. Dodalam zdjecia dwa. Moze cos podpowiedza? Jestem zalamana., Ze wyszlam z taka niewiedzaA lekarz coś mówił? Że to niepokojące? Czasem to zależy od ujęcia. Jakby ruszył głowica trochę w bok albo w górę, to juz by przylegały![]()
Ja w 5+4 to nie miałam nawet pęcherzyka żółtkowego, a co dopiero zarodka.Powiedzial, ze gratuluje ciazy. Na pytanie o serce odpowiedzial, ze w tych tygodniach mogloby byc juz, ale nie musi.... Echhh...i w sumie tylko, ze widzi zarodek w macicy czyli tam gdzie chcial go zobaczyc. Dodalam zdjecia dwa. Moze cos podpowiedza? Jestem zalamana., Ze wyszlam z taka niewiedza
I nie powinnam wg.Ciebie przejmowac sie tym, ze nie ma tu tzw. pierscionka z brylantem? Czyli, ze zarodek powinien byl polaczony z pecherzykiem zoltkowym. W ogole realne jest to, ze moglyby byc nie polaczone? Czy faktycznie takie ujecie wyszlo. W ogole wg.miesiaczki to dopiero 4 tyydz. I 4 dniWszystko jest ok. Kiepskie ujęcie na zdjęciu. Wymiary w normie. A serduszko będzie widoczne pod koniec 5 tyg. 5 tydz. 6dzień ....więc spokojnie, nie ma tu żadnej anomalii.