reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
noooo cooommmeeenntttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ja w końcu muszę iść te paznokcie moje żelowe uzupełnić. Mam je już ponad miesiąc
Nadal jestem bardzo zadowolona- nic z nimi nie muszę robić (trochę je tylko spiłowałam, bo urosły). Cały czas wyglądają ładnie. Jak uzupełnię - chyba w czwartek- to wkleję zdjęcia
W solarium nie byłam, ale samoopalaczem się trochę nasmarowałam i opalałam się na słońcu, bo u nas cały tydzień piękna- słoneczna pogoda była- nie to co u was tam na południu (widziałam w TV góry i Kraków- jak lało non stop

) W każdym razie trochę zbrązowiałam

W solarium nie byłam, ale samoopalaczem się trochę nasmarowałam i opalałam się na słońcu, bo u nas cały tydzień piękna- słoneczna pogoda była- nie to co u was tam na południu (widziałam w TV góry i Kraków- jak lało non stop

ja znwou musze wybrac sie do fryzjra miesiac nie bylam i wlosy wogole sie nie ukladaja,najbardziej mnie drazni to,ze po ciazy mam mniejsze skrety buuu.....
Kasiunka podziwiam z takim paznokciam robic wszytsko,jamam tylko troszke dluzsze i zawsze Natke gdziec zranie,a ona ma takie delikatne cialo ze zaraz dostaje czerwone plamy
Kasiunka podziwiam z takim paznokciam robic wszytsko,jamam tylko troszke dluzsze i zawsze Natke gdziec zranie,a ona ma takie delikatne cialo ze zaraz dostaje czerwone plamy
heksa...jak mi się humor naprawi to się spasę na nowo,więc spokojnie
))
kasiunka nie mogę się zdjeć doczekać strasznie mnie rajcą takie paznokcie
a ja next Monday lecę do fryzjera,trochę się zmasakrować,a laski jak myślicie? kupiłam se farbę złocisty czekoladowybrąz myślicie,ze mi chwyci na jasny blond???i nie wyjdzie z tego marchewka???wish me luck
))))))))
kasiunka nie mogę się zdjeć doczekać strasznie mnie rajcą takie paznokcie
a ja next Monday lecę do fryzjera,trochę się zmasakrować,a laski jak myślicie? kupiłam se farbę złocisty czekoladowybrąz myślicie,ze mi chwyci na jasny blond???i nie wyjdzie z tego marchewka???wish me luck
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
biedronka to udanego farbowania !!! Ja się tam nie znam więc nie wiem jak Ci to wyjdzie.
reklama
Podziel się: