reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Piękna i zadbana mama :))))

Ja sie wczoraj wypilingowalam, dzis pierwszy raz w zyciu polozylam farbe na wlosy - zrobilam pasemka (zdjecia na watku zamknietym ;-)) i czuje sie swietnie! Dobrze robi mi tez pobyt w pracy :-) Milo pogadac i pozartowac z ludzmi... :tak:

reklama
U większości mamuś wiosenne porządki i odgruzowywania, trzeba pomyśleć trochę o sobie;-) ;-) ;-) , bo w tym ciągłym pędzie nie zauważyłam że już maj i coraz więcej ciałka będę pokazywać / a ciałka zostało całkiem, całkiem:-D :-D :zawstydzona/y: /

Ha, a ja tez dzis bylam u fryca:tak: odrostow niet! tylko troche rozzalona jestem, bo tak mi podciela wlosy, ze niebardzo sie sobie podobam. coz, bedzie trzeba nosic zwiazane zanim nie odrosna...

I@nka nie ma jak fajny ciuch zawsze poprawia humor co nie?
wesolutka ja rzadko wychodze od fryziera zadowolona,ale coz taki urok kobiet
heksa i dobrze,przynajmniej potrafisz nalozyc farbe:-)
a+t+? fajnie fajnie:-) juz mowilm bardzo ci do twarzy

ja ja ostratnio w pl zadabala o sibie ,ale juz miesiac minol wiec czas coz pomyslec:confused: :baffled:

Wczoraj zaliczyłam solarium a dzisiaj od rana siedze w łazience peeling, paznokcie maseczki itp tatuś nareszcie w domu zajmuje sie Julka (czyt. tatus przed TV Julka grzebie w naszych szufladach) a we wtorek fryzjer w środe paznokcie u kosmetyczki i będę gotowa na wyjazd ;-)

Też się muszę pochwalić, wczoraj miałam dłuższą chwilę dla siebie, maseczka na włosy, 2 maseczki na twarz-jedna oczyszczająca druga wygładzająca, plus długa kąpiel w piance.
Muszę jeszcze pomysleć o wygładzeniu i zadbaniu o ciałko, kolorek ciałka nadrobiłam łykając tabletki z beta karotenem, polecam solarin max po miesiącu nabiera się ładnego odcieniu i opalanie jest wtedy bezpieczniejsze.

reklama
Dzisiaj postanowilam, ze w Pl pojde do kosmetyczki. Odwaze sie w koncu. W ogole to juz po slubie tutaj poszlam do kosmetyczki (bardzo chwalonej) i tak sie zrazilam ze szok, normalnie boje sie znow isc , ale chce sobie twarz oczyscic i w ogole porzadek zrobic, no i oczywiscie fryzjer , hurra!!Aha i tak baaardzo chyce mi sie isc do kina, to moje marzenie. Nie bylam w kinie...niech pomysle, 3 lata????O Boze kochany!!!!

Do góry