reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Piękna i zadbana mama :))))

ola to na pewno poczułaś się świetnie :tak: :-)
Jeśli chodzi o solarium to ostatnio chodziłam, żeby na wesele ładnie wyglądać :tak: W dodatku pierwszy raz w życiu nakleiłam sobie sztuczne paznokcie. Bardzo ładnie i efektownie wyglądały, ale niestety bolały mnie paznokcie i palce :-( więc nie polecam. Miałam też kłopoty ze zrobieniem czegokolwiek ;-) Chciałabym sobie kiedyś zrobić żelowe albo akrylowe (też niestety nie wiem jaka jest różnica :confused: ) ale to potem trzeba stale uzupełniać no i trochę to kosztuje... :-(
A wczoraj pomalowałam sobie paznokcie u nóg na kolor krwisto-czerwony :-) i zadbałam trochę o swoje stopy.

reklama
ja mam zamiar w środę zrobić sobie akrylowe paznokcie - jadę na te targi, chcę trochę zadbana być bardziej... takie eleganckie niezbyt długie mi się marzą:tak:

Abryz- dobre :)))))))))))))))
A ja w piatek bylam u fryzjera a oto efekty pracy pani fryzjerki-
1177877159

Sorrry za smutna mine ale to bylo robione w dniu co tak sie z kiblem sciskalam ;-)
juz prawie czuje sie dobrze- jeszcze jutro do kosmetyczki wyregulowac brwi i bedzie cacy :)

reklama
Zeby poczuc sie dobrze mamuska Tamara zakupila sobie dwie abaye, sa to takie dluuugiee jednoczesciowe sukienki lub plaszcze. Ja kupilam sobie czarne eleganckie , jedna z naszytymi rozami z cekinow, a druga tez czarna, ale rozpinana, i rowniez z cekinami, zrobione sa takie fajne wzory, przepiekna robota!!!!
No i w maju fryzjer czeka, bo Polske odwiedzam:)

Do góry