reklama
Agnes78
MAJOWA MAMA '06
ola_o fajnie, że taki miły komplement dostałaś :-).
Mi zawsze ludzie dodają lat, więc nie jest to miłe :-(. Natomiast mojego ślubnego traktują jak podlotka i wychodzi na to, że ja to pewnie jego starsza siostra
Mi zawsze ludzie dodają lat, więc nie jest to miłe :-(. Natomiast mojego ślubnego traktują jak podlotka i wychodzi na to, że ja to pewnie jego starsza siostra

Fajnie Ola !
Ale ja to znam i tak na dłuższą metę to to nie jest az tak fajne.
Mnie czasami w sklepie (obcym) jak kupuje alkochol to o dowód prosza
Ale i tak najlepszy numer to był jak bylismy z Wojtkiem 3 lata temu nad morzem i on poznał takich chłopaków któzy mnie nie widzieli bawiliśmy się w kółku na dyskotece i ja podeszłam do Wojtka i coś powiedziałam mu na ucho a ten kolego co koło niego tanczył po chwili powiedzial - co to twoja córa !!! A Wojtek nie żona ! No coments !!!
Ale ja to znam i tak na dłuższą metę to to nie jest az tak fajne.
Mnie czasami w sklepie (obcym) jak kupuje alkochol to o dowód prosza

Ale i tak najlepszy numer to był jak bylismy z Wojtkiem 3 lata temu nad morzem i on poznał takich chłopaków któzy mnie nie widzieli bawiliśmy się w kółku na dyskotece i ja podeszłam do Wojtka i coś powiedziałam mu na ucho a ten kolego co koło niego tanczył po chwili powiedzial - co to twoja córa !!! A Wojtek nie żona ! No coments !!!
O
Oleńka27
Gość
heh ja tez ostatnio miałam takie stwierdzenie odmładzające jak moja mam w szpitalu lezała to babka złuzka obok ze taka młoda córka a tak sie zajumje ze pewnie zaraz po szkole przychodzi i ze mam 19 lat uuuuuu pokłony dla tej pani o 9 lat mnie odmłodziła wielki dzieku chyba ze moze nie dowidzała hahah ale to był oddział ortopedyczny a nie okulistyczny to moze ze wzrokiem nic nie miała:-)
Fajnie jest tak nie
Mi w szkole ludzie w tej nowej grupie co teraz jestem dawali 21-23 lata hehe a jak im powiedzialam ze 27 to zbledli
A o dowod mnie ostatnio proszono na pocztku ciazy wiec wtedy prawdopodobnie wygladalam na 16-17 heh.

reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
a mi zawsze dawali wiecej.....
kiedys sie cieszyłam bo nie zawsze w pełnym makijarzu ale zawsze wszedzie wszystko kupiłam.......
a teraz juz sie nie ciesze......
kiedys sie cieszyłam bo nie zawsze w pełnym makijarzu ale zawsze wszedzie wszystko kupiłam.......
a teraz juz sie nie ciesze......
Podziel się: