reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Piękna i zadbana mama :))))

ach już się widzę oczyma wyobraźni taka piękna będę,że żaden mi się nie oprze,nie żebym teraz piękna nie była...codziennie w lustro patrzę i uwierzyć nie mogę,że takie cudo po ziemi chodzi:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
nie wiem kochana o co konkretnie pytasz?bo jeśli o to,że piękna jestem to ja już się taka urodziłam i nic na to poradzić nie mogę:-D:-D:-Da tak poza tym to trochę se tu homora poprawiłam:)

biedronka i bardzo dobrze, że sobie humor poprawiłaś :-) A jak pokażesz nam nowe farbowanie to dopiero się podbudujesz ;-)
Ja farbuję zawsze na jakiś ciemny albo czekoladowy brąz i wychodzi mi wtedy taki fajny "naturalny" czarny, bo włosy mam ciemnobrązowe naturalnie.

O balsamie nie wiem... Może jakiś Garnier, albo Loreal lub Vichy (ale to chyba są drogie). Ja teraz mam Soraya, ale żeby cuda działał to nie powiem.:dry:
Maxin nie zadrapie Poli, bo po pierwsze te paznokcie mam tylko trochę dłuższe niż swoje:tak:, a po drugie one nie są takie ostre jak naturalne paznokcie, właśnie czasem mnie denerwuje, że się podrapać nie mogę- tylko się gilam normalnie:baffled::-p

reklama
Do góry