reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Piękna i zadbana mama :))))

no to czekam z niecierpliwością:)a powiedz coś more o tych paznokciach???jak często?jak długo trwa robienie i of course ile kosztuje??

reklama
ciotka ja się idę zmasakrować dopiero w poniedziałek,we wtorek się farbnę i dopiero :)))zrobię se foto before i after:))))))))))))))))))))))))))co byście się mogły posiurać ze śmiechu:)

no bierdonka napewno polejmy sie ze śmiech:) pewnie i befor i after jest cool tylko ze troszke samopoczusie sie poprawia:)

zdjęcia będą jutro , bo teraz zakręcona jestem przez to choróbsko Poli.

U nas żelowe są po 70 zł- uzupełnienie 40zł. Założenie trwa 1,5 h, uzupełnienie 1h.
Ale mój brat z dziewczyną mieszkają w Poznaniu i ona mówiła, że u was założenie kosztuje 50 i uzupełnienie też taniej, ale nie pamiętam ile. Będzie u mnie na roczku Poli (za tydzień)- to się spytam, gdzie i po ile.

Ja teraz robiłam sobie prawie bez ozdób. Tz. mam francuski i na serdecznym palcu tylko mały kwiatuszek- wszystkie są pociągnięte lekką brokatową mgiełką- b. delikatną.
Wcześniej miałam b. ozdobne z cyrkoniami.

ja zrobiłam akrylowe - założenie 50, uzupełnianie 30
i rzeczywiście w ogóle nie drapią, też się tego bałam, a teraz się podrapać porządnie nie mogę ;-) :-D

no własnie wiedziałam,ze ktoś wcześniej pisał,ze se robi też:)
kasiunka dzięki za info i kurde czekam na zdjęcia:))))))))))

No to wklejam: ;-);-);-) Tylko dwa i coś ostrości nie mogłam złapać:baffled:

obraz034mua3.jpg

obraz032myw2.jpg

reklama
Aha i wyglądają na dłuższe niż są, bo powiedziałam babce, żeby mi dalej w głąb paznokcia to białe narysowała, żeby mi nie wystawało za szybko jak mi paznokieć urośnie.

Do góry