reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Piękna i zadbana mama :))))

reklama
ja nie na rzekam na moje paznokcie,sa ok,tylko czasu nie mam aby znimi cos zrobic,lato przychodzi wiec bede sie bawic w farncuzki

i ja tez, i ja tez :tak::-);-)

dostalam od szwagierki z wielkiego swiata odzywki sally hansen do paznokci. rzekomo bardzo skuteczne. wierze, bo mialam jedna po tym, jak sciagnelam tipsy i spisala sie jak zadna inna. ale ostryki w pigulkach tez kupie!

a ja miałam te akrylowe paznokcie całe 20 dni... no a potem mi zaczęły odklejać się po bokach - ja myślałam, że to tylko na końcu będzie trzeba uzupełniać jak paznokieć rośnie, a tu się odklejało :baffled: no i wzięłam i sobie sama zdjęłam:eek: trudno - ładne były ale się skończyły :-(

Oj to szkoda Ola- u mnie dalej rewelacja! Miałam remont kuchni, roczek Poli- nasprzątałam się, naprzenosiłam, myłam podłogi- prałam firanki- ręcznie- zmywałam i mam dalej super- nic się z nimi nie dzieje! Ja mam żelowe- nie wiem czy to jest różnica (bo Ola ty miałaś akrylowe?!)

reklama
tak, miałam akrylowe - bardzo mi się w sumie podobały, ale nie dość, że się odklejały to lakier się nie trzymał... jakieś "felerne" czy coś :-( może sobie żelowe strzelę ;-)

Do góry