reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Piękna i zadbana mama :))))

Teraz reklamują jakiś nowy krem z Scholla na popękane i suche pięty.
Gwarantują poprawę już po 3 dniach. Widziałyście tą reklamę w TV?
No ciekawe. 3 dni?????

reklama
No też jestem ciekawa czy ten krem z Scholla taki dobry jest, ale ja nie mam aż tak suchych tych pięt, więc go nie kupiłam.
A jeśli chodzi o golenie nóg to ja golę pod prysznicem i po prostu używam do tego żelu pod prysznic, ale zawsze już pod koniec prysznica. Wtedy skróra i włoski są miękkie. No a po goleniu oliwka dla dzieci :tak:

trin to ja robię dokładnie tak samo:) a krem mam do gir taki jakiś nie wiem jak się zwie,ale nie mam kiedy używać...marzy mi się taki kompleks dla stóp czyli pomoczyć se w ziołąch albo w soli specjalnej albo po prostu pomoczyć se,wypumeksować, obrobić paznokcie,nakremować,ale na to musiałabym mieć czas...a nawet w nocy nie wiem czy zaraz nie zostanę wezwana
a teraz proszę o kurs manikiuru:)))znaczy pytania mam w zasadzie ze 2 co robicie ze skórkami???odsuwacie?wycinacie?jeśli to drugie to czym?i jak,co by zadziorów potem nie było??? i robicie coś z dłońmi???znaczy krem to wiadomo,ale jakieś moczenia labo masa kremu i rękawiczka?odżywki do paznokci??? bo generalnie to paznokcie mam do dupy,bom opitalała regularnie z 10 lat:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ja uzywlam tego kremu,po zimie zawsze piety sa niefajne,dla mnie dziala on bomba,super wyglada,tylko trzeba systematcznie przez 7 dni smarowac dwa razy dziennie i piety potem do calowania

ja musze sie w koncu wziasc za siebie,choc lata w Londynie nie widac,to chce poczuc sie lepije,ostatnie tygodnie nie byla za fajne.Wiec czeka mnie balejarz,obcieicie,solarium,choc powiem wam,ze tu takie to drogie 70 pensow za minute,ale wiecie co zastanwawiam sie na samoopalaczem,tereaz powychodzilo tych srodkow duzo,ale niwiem ktory byl by dobry.CZY KTORAS Z WAS UZYWALA
KIEDYS???,wiem,ze z tym wiecej babrania,zastanawi mnie czy w spreju czy w kremie lepszy,chce sprobowac Garniera do twarzy,aby nadac jej troche koloru.

kornelka ja polecam w sprayu samoopalacz miałam z avonu kiedyś i dla mnie super miałam też te balsamy samoopalające i t eż fajne tylko efekt mniej widoczny,a i miałam balsam brązujący (wszystkie specyfiki śmierdzą niemożebnie:)więc jak dla mnie najlepszy spray,leepiej nakładać regularnie cinko niż raz grubo,bo zacieki murowane:)

Ja samoopalacz często stosuję i lubię - solarium troche nie zdrowe i opalam sie tam od święta, a samoopalacz kupuje w spray'u. Tylko zawsze przed spryskaniem się smaruje się grubo jakimś balsamem- nie wklepuję go do końca, pryskam samoopalacz i wtedy dobrze rozsmarowuje. Bez balsamu zawsze są zacieki!!!!!!!!!!!!
Na twarz tez samoopalacz, tylko zabezpieczam brwi i skórę, która łączy się z włosami tłustym kremem, bo mogą zrobić się pomarańczowe włoski.

Aha Garniera w spray'u miałam i byl super. Tylko jeszcze trzeba pamiętać, że kolana i łokcie mniej smarować- ja na te miejsca nie psikam- tylko lekko rozsnarowuje z innych części ciała....;-)

Co do skórek- odsuwam... Z dłońmi nic nie robię:zawstydzona/y:

reklama
Maxin koniecznie trzeba rozsmarować i to dokładnie, bo inaczej są zacieki. Nawet jak kupisz w spray'u.
A efekty: jak posmaruję się po porannym prysznicu, poprawie w ciągu dnia lub/i wieczorem -już mocno widać- tylko, że ja mam jasną skórę. Tak więc dobrze widać po jednym dniu, tylko trzeba się dwa/ trzy razy posmarować. jak chcę , żeby efekt się utrzymywał stosuje codziennie rano i wieczorem na początku, a potem tylko wieczorem.

Do góry