reklama
wesolutka
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
ech abryz, a piegi do burzy rudych kręconych wlosow tez chcialas miec? bo ja tak
I@nka koniecznie pokaz sie w hairline!!! a ile to kosztuje?
...a tak o wlosach - moje w ogole rosna nie w te strone. Nigdy nie bede olsniewajaca w rozpuszczonych herach
:-(
dziewczyny, a stosowalyscie serum z avonu? szczerze polecam. kosztuje 10-12zl, dziala jak jedwab, slicznie pachnie (choc to pewnie wzgledna rzecz). wlosy sie nie pusza, sa prostsze, gładsze, w niektorych przypadkach wrecz lejące! no i blyszcza. no i nadaja zycia zniszczonym końcowkom . w ogole bardzo fajna rzecz!

I@nka koniecznie pokaz sie w hairline!!! a ile to kosztuje?
...a tak o wlosach - moje w ogole rosna nie w te strone. Nigdy nie bede olsniewajaca w rozpuszczonych herach

dziewczyny, a stosowalyscie serum z avonu? szczerze polecam. kosztuje 10-12zl, dziala jak jedwab, slicznie pachnie (choc to pewnie wzgledna rzecz). wlosy sie nie pusza, sa prostsze, gładsze, w niektorych przypadkach wrecz lejące! no i blyszcza. no i nadaja zycia zniszczonym końcowkom . w ogole bardzo fajna rzecz!
serum to super sprawa,ja musze uzywac bo do moich kreciolow czasmi nie mam nerwow,bardzo ciezko mi dobrac fryzure,a nie mam czasu aby myc je codziennie,wiec jak wstane mam niezle pierze,wogole mam takie odrosty a do fryzjera nie mam sie kiedy wybrac,maz zajety w pracy,ale musze jakos wygospodarowac czas bo patrzec w luserko juz nie moge wrr...fefefe brzydua ze mnie

trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Ja jak wrócę z urlopu to muszę farbnąć swoje włoski, bo już mam długo swój własny kolor i mi się nie podoba
Poza tym po kąpielach termalnych ma się gładszą skórę (jak po peelingu) i to nawet mój husbend zauważył
znaczy się na sobie 

reklama
wesolutka
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
:-):-) I@nka zeby nie przesuszyc skory najlepiej nie czesciej niz raz na 3-4dni. Ja stosuje raz w tygodniu. I nie dodaje do kawy nic poza zelem pod prysznic, ale to z lenistwa! dziewczyny dodaja oliwke, olejki, cynamon, ponac rowniez smietane - generalnie mozna dodac wszystko!

Podziel się: