reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Piękna i zadbana mama :))))

Ja też sobi robiłam kilka razy z tej kawy, ale mnie zniechęcił
zostający na wannie osad i kupiłam sobie piling z tubki. Ale leniwa jestem:sorry2::crazy:

reklama
No fakt osad zostaje i trzeba dooooooooobrze spłukac kilka razy ale dla tego zapachu i tej gładkości skóry:rofl2: osad nie przeszkadza:tak:

Wczoraj siostra Tomka powiedziała mi, że była u najlepszych fryzjerów u nas na Śląsku i to całkiem za darmo :szok: Oni prowadzą tam szkolenia dla fryzjerów i można wystąpić jako modelka :-):tak:Zapisałam się na wtorek :-) I nawet nie obcinają tak jakby się nie chciało. Beata bardzo ładnie wyglądała, więc się skusiłam. Zobaczymy co z tego wyjdzie ;-)A najbardziej jej się podobał masaż głowy :cool2:Powiedziała, że aż ciarki jej przechodziły :laugh2:

Fajnie tez bym tak chciała:tak: ten masaz przede wszystkim;-) A ja sie zapisałam na srode na ten hearline (nie wiem czy sie to tak pisze) zobaczymy co to wyjdzie na mojej głowie.

trini koniecznie koniecznie zamiesc fotki i to natychmiast po powrocie, najlepiej jeszcze we wtorek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja raz dalam do zrobienia pazurki, tyle ze nie profesjonaliztom, a uczennicom, ktore u nas tez "modelki" z lapanki biora ;-)efekt zalezny od pojetnosci uczennicy :-)

reklama
Do góry