reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Piękna i zadbana mama :))))

reklama
Olu extra fryzurka, wyglądasz naprawdę super i do twarzy ci z grzywka :tak: !
Co ten twój Tomek mówi jak ty możesz wyglądać starzej ?:confused::confused::confused:;-)

czarownico...bieresz se kajwe mieloną parzysz,ale na papkę i wiem,że twarz tym robią,ale ja się tym antycelulituję...słyszałam,że na pocz powinno się codziennie przez tyg,potem rzadziej,możesz dodać se oliwki,tlko,że potem trza sie po tym umyć,więc nie do końca wiem jaki jest sens tej oliwki(a sama robięz oliwką:)))))))))))))) a co do kawy to ja se kupilam teraz taką tanią w carrefourze z "1" wiesz tej marki carrefourowej i ona jest jakaś drobno mielona i ma plusy takie,że jest prawie jak błoto,więc mi się łatwiej pilinguje:))))no co jeszcze>?????????bo nie wiem co jeszcze mogę powiedzieć superowy jest:)

dziekuje kochana!!!!! dobrze ze poczakalam za tym jka sie to robi bo juz chialam robie taka zmielona ale nie parzona hehehehe

trini :shocked2: zdecydowanie lepiej! pieknie!!! jak moglas tak dlugo nie miec grzywki???

czarownica peeling z kawy to super patent na gladka skore dla pracowitych ;-) To znaczy dla tych, ktorym nie przeszkadza mycie wanny z nalotu potem :tak:
No wiec: fusy z kawy parzonej (nawet takie zebrane z calego dnia, jezeli pijecie z mezem) miesza sie z - tu puszczasz wodze fantazji - z zelem pod prasznic, oliwka, cynamonem, smietanka - i masujesz sie masujesz, masujesz :-). Gladkosc nieporownywalna! i ponoc na cellulit dobre.
Ja mieszam kawke tylko z zelem pod prysznim bom leniwa, a na osad nigdy nie narzekalam :tak::-D napisz, jak sprobujesz, co myslisz :tak:

czarownica :dull::dull::confused: aaa to juz nic, opuscilam jedna strone czytajac , nie wiedzialam, ze juz wszystko wiesz :-D

reklama
Do góry