izabell96
Lipcowe mamy'09
Matylda ja też sie zastanowiałam nad spódnicą ale mam 2 sukieneczki i bardziej zależało mi na spodniach oczywiście że zdam relację jak już bede miała paczkę.
Ja kupiłam przez allegro suknie ślubną bez wcześniejsego mierzenia tylko próbki materiału zamawiałam, i byłam bardzo zadowolona i mam nadzieję że teraz też bede zadowolona ze spodni.
Ja kupiłam przez allegro suknie ślubną bez wcześniejsego mierzenia tylko próbki materiału zamawiałam, i byłam bardzo zadowolona i mam nadzieję że teraz też bede zadowolona ze spodni.
. Koleżanka kupowała kiedyś garnitur w sklepie internetowym, niby była podana tabela wymiarów, ale okazało się że garniak o 2 nr za duży i leżał na niej jak worek
, więc gdyby tak te z allegro dobrze leżały, rozmiar faktycznie byłby taki, jak podają w tabelach, to chyba się skuszę ;-).
Na allegro siedzę już od dobrych kilku lat. Kupowałam jak i bluzki, spodnie, kurtki to nawet kiedyś się odważyłam kupić bieliznę ale udało mi się;-) i potem przez długi czas kupowałam towar u jednej tej samej kobietki.