reklama

Pielęgnacja dziecka

reklama
ja poczekam - moze Antosia wcale nie będzie miaa na to ochoty :)

Dzieki Misia - własnei sie dobiłam do tej informacji - Glaxo jest monopolistą pod tym wzgl :)

*********************​

a tutaj - fragment pełnej ekspresji sesji pt Przebieranki z Tatą :)

przebierankiztat0012zi.jpg

przebierankiztat0053sr.jpg

przebierankiztat0089sj.jpg

przenierankiztat0108qa.jpg

WIELKI FINAŁ :)
tosiaubrana100320068no.jpg

Nie w najbliżyszych dwóch latach mnei się kolczyczki podobaja ale żal mi Dzidzi a pozatym maz nie pozwoliłby jej przekłuć :)

Zawsze się zastanawiałam, jak można małemu dziecku uszy przekłuwać. Jesli wyrazi taką chęć po I Komunii Św., prosze bardzo, ale nic na siłę.

Antares, cóż ja widzę? Coś wam odpadło? Zdrówko !!! Sorki, ze tak późno, ale wczoraj macierzyństwo pochłonęło mnie bez reszty - z rana z oczu Maryśki po raz pierwszy popłynęły łzy, taka była wściekła. Czy to nie za wcześnie?

Toska super-takie maleństwo jeszcze na tle tych wszystkich babyboomowych duzych bobasków. Przynajmnej nie jestesmy same... :laugh:

Antares skoro wode masz na liczniki to po co zgłaszac Antosie przeciez jak wiecej zuzyjecie wody to i tak bedą wam kazali dopłacić
ja nie widze problemu ;)

ja miałam przekłute uszy mając 1 roczek ;) wyglądałam słodko ! ale nie wiem czy Olci zrobiłabym to tak szybko może ;D

ja wiem , ze mala na chrzest od chrzestnego juz kolczyki dostanie
ja mialam uszy przebijane jak mialam 7 lat i tego w zyciu mojej coreczce nie zrobie , bo po pierwsze bolalo i po drugie w tym wieku juz wiecznie moje rece tam ladowaly dlatego mysle , ze im wczesniej tym lepiej ja bym byla szczesliwa gdybym to juz miala jak bym roczek miala

Ja miałam przekłuwane przed samą komunią i przecież jak się tym pistoletem przebija to nic nie boli i nic się nie babra.
Z jednej strony mała dziewczynka z kolczykami wygląda słodko, ale z drugiej to może fajnie jak by te dziurki były przez nią wymarzone, wyczekane, wyproszone wtedy większa radość będzie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry