reklama

Pielęgnacja dziecka

Hej mam taki problem z Malutką jak jak jest głodna o strasznie szybko je i w dodatku zachłyśnie się mleczkiem z butelki i pózniej jest ryk nie wiem jak soie z tym poradzic

reklama
Szczęściara20 pisze:
Hej mam taki problem z Malutką jak jak jest głodna o strasznie szybko je i w dodatku zachłyśnie się mleczkiem z butelki i pózniej jest ryk nie wiem jak soie z tym poradzic

ja tez tak mam czasami, jest to tez znak ze po kilku ssaniach dziecka z Twojej piersi leci szybko mleczko
rada ktora dziala u mnie - przerwij karmienie i niech sie malej odbije bo bardzo czesto dzieciaczki polykaja powietrze, ja klepie mojego po pleckach jak lezy u mnie na ramieniu a jak mu sie glosno odbije znowu przystawiam do p[iersi

moze i u Ciebie zadziala? powodzenia!

Mamusie i tu zamieszczę moją prośbę może ktoś zechce pomóc ?

Otóż już gdzieś na forum lutowych mam ktoś wypowiadał się na temat testu wykrywającego obecność wód płodowych ( tak żeby nie pomylić z upławami jeśli wyciekają 'podstępnie' ). W aptece pani nie wiedziała o czym mówię ale jestem przekonana, że jedna z dziewczyn mówiła że taki kupiła i z niego korzystała. Bardzo mi na tym zależy pomóżcie proszę !

Aska outada -z tego co pamiętam, to chyba ewako i Misia_q testowały te testy (jak to głupio brzmi :D). Musisz poczekac, aż Maluszki pozwolą im tu zajrzeć, to na pewno ci pomogą.

Madzia_S pisze:
Antares, cóż ja widzę? Coś wam odpadło? Zdrówko !!! Sorki, ze tak późno, ale wczoraj macierzyństwo pochłonęło mnie bez reszty - z rana z oczu Maryśki po raz pierwszy popłynęły łzy, taka była wściekła. Czy to nie za wcześnie?

Toska super-takie maleństwo jeszcze na tle tych wszystkich babyboomowych duzych bobasków. Przynajmnej nie jestesmy same... :laugh:

No Madzia - kto późno przychodzi... ekhm... ostał CI sie jeno karniaczek ;D

reklama
Dobry i karniaczek :laugh:. Może wpłynie na laktację in plus, bo dziecię żarłoczne jak nie wiem co. ZNOWU NIC NIE SPAŁAM TYLKO KARMIŁAM CAŁĄ NOC Z PÓŁGODZINNYMI PRZERWAMI...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry