misia_q
Turbomama
wielki??![]()
no weź....
wcale nie![]()
taki w sam raz na "pierdzioszki"
wybacz larvuniu ale mam słabośc do Twojego Marcela... normalnie bym go zjadła

;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wielki??![]()
no weź....
wcale nie![]()

;-)wielki??![]()
no weź....
wcale nie![]()

tak jak napisała Beatka SUPER MĘSKI
wielki??![]()
no weź....
wcale nie![]()

taki w sam raz na "pierdzioszki"
wybacz larvuniu ale mam słabośc do Twojego Marcela... normalnie bym go zjadła;-)
Jeżeli chodzi o szczepienia dodatkowe mam na myśli rotawirusy i żółtaczkę A, meningokoki i pneumokoki to (tylko nie przerażajcie się)lepiej tego nie robić ponieważ istnieje hipoteza iż może być to min przyczyna autyzmu wczesnodziecięcego.Szczepić nalezy tylko te dzieci u których stwierdzono:AIDS, wady serca, nerek.A reklamy lecące w TV działają świetnie i napędzają kasę koncernom farm.

a ja mam slabosc do Twojego Igiego :-):-):-):-)
Jest uroczy
Witaj
Powiem ci szczerze, że przeraziłaś mnie nie wiem czego bardziej sie obawiam tego co czytałam na temat rotawirusów czy tego co Ty napisałaś
26.02 mam szczepienie drugie obowiązkowe i jestem w kropce czy szczepić przeciw rotawirusom czy tez liepiej nie
Czy reszta z was tez nie szczepieła swoje pociechy z zakresu szczepień zalecanych??????
Dziękuje za link na temat zywienia niemowląt:-)
POZDRAWIAM
KARINA

Witaj
Powiem ci szczerze, że przeraziłaś mnie nie wiem czego bardziej sie obawiam tego co czytałam na temat rotawirusów czy tego co Ty napisałaś
26.02 mam szczepienie drugie obowiązkowe i jestem w kropce czy szczepić przeciw rotawirusom czy tez liepiej nie
Czy reszta z was tez nie szczepieła swoje pociechy z zakresu szczepień zalecanych??????
Dziękuje za link na temat zywienia niemowląt:-)
POZDRAWIAM
KARINA
ja tak samo jak Elbra ;-)Ja szczepiłam szczepionkami skojarzonymi. Nie z NFZ
Ale na meningokoki i pneumokoki nie bede raczej szczepić. A raczej napewno nie.