reklama

***Pielęgnacja listopadowych Bobasów***

chciałam napisać ze poszłam po te hagisy do biedronki ale nie było rozmiaru wiec stałam i patrzałam na te pieluchy dada i ze względu na problemy z pupą Doriana zdecydowałam sie je kupić

Powiem tylko tyle REWELACJA za 29.9 zł
POLECAM,na moje lepsze od pampersów pod względem jakości i wykonania,elastyczne boczki,piękne wzory ąz młody je bierze i ogląda ,nie przeciekają i co najważniejsze w 2 dni pupa Doriana doszła do zdrowia :))))
POLECAM PIELUSZKI DADA :)

reklama
chciałam napisać ze poszłam po te hagisy do biedronki ale nie było rozmiaru wiec stałam i patrzałam na te pieluchy dada i ze względu na problemy z pupą Doriana zdecydowałam sie je kupić

Powiem tylko tyle REWELACJA za 29.9 zł
POLECAM,na moje lepsze od pampersów pod względem jakości i wykonania,elastyczne boczki,piękne wzory ąz młody je bierze i ogląda ,nie przeciekają i co najważniejsze w 2 dni pupa Doriana doszła do zdrowia :))))
POLECAM PIELUSZKI DADA :)

co prawda ja sie terz zaopatrzyłam masowo w Huggiesy w Biedronce;-)
ale chyba te DADA potem spróbuje bo moja kumpela ich używa i też mówi że sa bardzo fajne. Ja do Pampersów kolejdny raz się przekonałam że sa na NIE.
jakos mi nie siadły:baffled:

my myjemy zabki sama woda, nawet nie wiedzialam ze mozna pasta
co do pieluszek to uzywamy z rosmanna ale chyba wyprobuje te z biedronki:)
dziewczyny mam pytanie czy ktoras uzywa nawilzaczy powietrza?? jesli tak to jakiej firmy i poprosze o opinie:-)chce kupic bo u nas strasznie sucho w domu jest

Jeszcze będąc w ciąży zakupiłam nawilżacz Climatic.Teraz służy nam drugi sezon i jesteśmy bardzo zadowoleni.Mieszkając w bloku mamy bardzo suche powietrze a to urządzonko daje ulgę dla nosa.Niezastąpione przy katarze.Ja polecam.Wiem ze teraz są takie fajne które spełniają jeszcze funkcję oczyszczacza powietrza,ale nie wiem ile kosztują.
Pozdrawiam ciepło.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry