reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

pielęgnacja maluszka

Ja mam ... 4 braci :-) i ani jednej siostry.
Kiedy mialam 6 lat moja mama zaszla w ciaze, ja juz mialam 2 braci wiec pamietam ze prosilam Bozie' prosze daj mi siostrzyczke'.
Pamietam ze pewnego dnia zadzwonil telefon i tata mowi ze sa dwie dzidzie..dwa chlopaki !!:szok: Bylam zalamana :tak:
Od tamtego czasu zawsze chcialam miec coreczke...a tu znow chlopak :D
chyba sie nie uwolnie juz od nich :-D:-D:-D

reklama
Jak moja mama była w ciąży z moim bratem, ja miałam 10 lat a siostra 7 i bardzo chciałyśmy żeby mama urodziła nam dwa dzieciaczki dla każdej po jednym:tak::tak:, na szczęście urodziła jednego;-):tak:
A mój facet jest ode mnie straszy 3 lata, myślę że tak w sam raz:tak:

a ja mam 5 rodzeństwa i miedzy mna a najmłodsza siostra jest 18 lat różnicy;-):-D
a mój meniu jest starszy odemnie o 4 lata:blink:

Kasik- to ty lwica tak jak ja :-) Ja 13 sierpien.

Myslalam ze to tylko ja gustuje w starszych facetach haha ;-) Moj maz jest o 10 lat starszy odemnie. Ja jestem '86 a on '76. I tez sie bardzo dobrze dogadujemy, wogule nie zauwarzam roznicy wieku.
A jesli chodzi o rodzenstwo to mam tylko jednego brata i nie duza roznica wieku, bo jest tylko o rok starszy.

Dusia ja tez nie wcale nie odczuwam tej róznicy czasem sie czuje jakbym to ja była starsza .Mój facio nawet wyglada troche młodziej i ubiera sie tak ze nikt mu nie daje 36lat, a najbardziej mnie wkurza jak sie za nim małolaty ogladaja wrr.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
chociaż pielęgnacja Męża to tak jak pielęgnacja maluszka :-D często też trzeba obchodzic się jak z jajkiem :-D:-D:-D

Do góry