Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ponoć trzeba mieć płuca ze stali. Znajomi zakupili i mówią,ze trzeba mieć duzo siły w płucach,zeby odessać.
na pękające brodawki podobne jest bardzo dobry bephanten, ale ja nigdy nie potrzebowałam, bo kuzynka doświadczona bólem nauczyła, że po każdym karmieniu warto wycisnąć jeszcze parę kropli mleka z brodawki i rozsmarować i zostawić do wyschnięcia, nigdy nie miałam ani popękanych ani pogryzionych brodawek
dla matki karmiącej herbatka jest korzystna jak ma tam takie coś w składzie pobudzające laktację, ale ja piłam na początku bawarkę (herbatę z mlekiem) i na laktację nie narzekałam, ale teraz na wszelki wypadek kupiłam herbatkę z hippa i dla maleństwa też z hippa herbatkę przeciwkolkową z koperkiem włoskim
Kochana nie obraź się, ale bawarka na pewno nie pomogła Ci w zwiekszeniu laktacji ;-)
To tak jakby krowa, zeby miec dużo mleka musiała pic dużo.... mleka ;-)
Bawarka to jeden ze starych mitów laktacyjnych, dawno obalonych zresztą![]()
też właśnie z tym się zgodzęKochana nie obraź się, ale bawarka na pewno nie pomogła Ci w zwiekszeniu laktacji ;-)
To tak jakby krowa, zeby miec dużo mleka musiała pic dużo.... mleka ;-)
Bawarka to jeden ze starych mitów laktacyjnych, dawno obalonych zresztą![]()
ehehe w takim razie znajomi maja zdecydowanie cos z plucami nie tak, odciaga sie bez problemu, a jak dodatkowo nawilzysz woda morska noseczek to idzie jak woda..