mamolka
Fanka BB :)
nie daloby rady nawet przy dobrej woli nalykac sie glutkowja mam fride po Nince, musze tylko dokupic filtry. i musze powiedziec, ze przy duzym katarze frida jest nakomita - gruszka nawet w 1/3 nie jest tak "wydajna".
potwierdzam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie daloby rady nawet przy dobrej woli nalykac sie glutkowja mam fride po Nince, musze tylko dokupic filtry. i musze powiedziec, ze przy duzym katarze frida jest nakomita - gruszka nawet w 1/3 nie jest tak "wydajna".
ja uzywalam codziennie wodyczy wode morska uzywamy codziennie czy tylko ja widzimy ze dziecko ma katarek
mam jescze jedno pytanko dzidziuś jelp czy cos jeszcze do prania

mam jescze jedno pytanko dzidziuś jelp czy cos jeszcze do prania
mam pytanko odnośnie prania czy te wyprane ciuszki teraz bedziecie prały jeszcze raz w grudniu czy zabezpieczacie tylko przed kurzem
Ja będę prała na pewno końcem listopada albo początkiem grudnia jeszcze raz. Teraz piorę tylko w zwykłym proszku, z podwójnym płukaniem, bez prasowania - żeby pozbyć się zapachu ciucharni i ewentualnych moli, bo 99% ciuchów mam używanych.
ja ciuszki z lumpeksu albo od kogos piore najpierw w zwyklym proszku z naszymi ciuchami. nowe albo po Nince bede prala tylko raz w grudniu od razu w dzieciecym proszku.