reklama

Pielęgnacja maluszka

reklama
kurcze takie pranie wielkie juz robicie :) chyba i ja w koncu skorzystam z pogody. mialam to dzisiaj zrobic ale po tej glukozie nie mam sily bo ciagle lepetyna mi nawala. zaraz chyba pojde do meza ktory gra na konsoli ofkors:/ i poprzebieram ciuszki biale i kolorowe to jutro mysle ze cos wrzuce.

wiolcia a jak zabezpieczasz?? woreczek i mydelko ?? jakie mydelko ogolnie mozna wsadzic bambino dzidziusia ?? czy w ogole inne jakies bedziecie dawac zeby pachnialo.

Dziewczyny u mnie taka ładna pogoda ostatnio jest że oszalałam chyba i wszystko uprałam, wysuszyłam na słońcu poprasowałam i popakowałam. Łącznie z pościelą ręcznikami kocykami. Jeszcze zakupy kosmetyczno higieniczne muszę zrobić i wszystko. W przyszłym tygodniu wchodzę w 8 miesiąc a z Zuzą jak pamiętam w 8 spakowałam już torbę :baffled:

a ktos mi pwie jak pakuje od kurzu ??? zeby bylo ok?

ja sie zmobilizowalam wybralam z 3 worow boze az tyle tego mialam :szok: rozm. 56 i mniejsze kilka mam i podzielilam na kolorowe i biale i jutro dwie tury ida :) chyba czesc poprasuje zanim spakuje do woreczkow??

w ogole musze kupi jeszcze
lozeczko
materac
posciele 2x
ceratke
pampersy
kosmetyki
smoczki
tetrowe pieluszki
termometr do ucha
kocyk

i wsio :) jakies kolo 800zl :szok:

ja jutro swoja torbe pakuje ale bez rzeczy dla dzidzia. tylko dla siebie i liste wrzuce co jeszcze mam dorzucic. w ogole to ja biore w poniedzialek do wro bo mam wizyte , niespecjalnie sie czuje i w razie w bede przygotowana wiec bedzie ok.

:szok:ja pranie i prasowanie planuję na grudzień aby mieć wszystko świeżutkie....torbę też spakuję w grudniu, dopiero szpitalne zakupy zostawiłam sobie na grudzień....:sorry2: no ale ja termin mam przełom grudnia/stycznia więc chyba styknie:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry