Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie obawiaj się, raz że Ci położna czy lekarz który bedzie przychodził do was na oddział MUSI ci pokazać jak to robić a dwa położna na wizycie patronażowej wszystko jeszcze raz pokaże, sama odkazi itpA może któraś z was mi napisać jak powinna wyglądać taka pielęgnacja pępka??
YouTube - The Happiest Baby - AMNortwest
uspokajanie maluszka- u nas się sprawdzałoPoczytajcie więcej o metodzie uspokajania dr Harveya Karpa
Takie sa ostatnie wytyczne WHO. Tzn już od roku niby obowiązują. A ma to związek z ostatnimi ich badaniami wg których szybciej odpadały kikuty przy suchej pielęgnacji niż przy dotychczasowej metodzie. Nie wiem jak to się ma do rzeczywistości, ja w każdym razie spirytus zakupiłam.A słyszałyście, że podobno jakaś mądra gazeta dla mam ogłosiła, że teraz już się nie przeciera pępka spirytusem? Tylko zostawia się, żeby sam odpadł, nic z nim nie robiąc. Bratowa mi tą rewelację ogłosiła ostatnio. Ale chyba nie pójdę tym razem z duchem czasu i konserwatywnie będę lać spirytus![]()