Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przepraszam, jakoś przeoczyłam twój post - do stóp możesz spokojnie użyć jeśli jest lekko przeterminowany i jeszcze nie śmierdzicristalrose mam pytanko do Ciebie bo Ty chemik-powiedz mi czy mozna stosowac krem po dacie ważności? Kupiłam Krem Linomag i data niebawem sie kończy i nie wiem czy moge go zastosowac czy lepiej -zuzyc sobie na stopy???![]()
, ale dziecka bym nie smarowała. Gdzieś pisałaś o zabiegach parafinowych - fajna sprawa, ale problemu nie rozwiąże, znaczy się trzeba by to często powtarzać. Na nasze suche stopy lepiej używać kremu z ciekłą parafiną - tak, tak - piszę to ja
Dla dzieci nie polecam, ale na suche i pękające stopy - jak najbardziej ;-). Szukajcie kremu z parafiną i mocznikiem. Ja zużywam ostatnie zapasy kremu łagodzącego z serii footcare z Oriflame, rewelacyjny był, niestety przestali go robić i teraz sprzedają jakąś podróbę:-/Przyznam się, że nie rozumiem problemu i nigdy go nie rozumiałam:-/....jak niby ta woda ma się tam wlać? Przy tej ilości woskowiny??wróce na chwilkę do tych uszu czy podczas kąpieli uwazacie żeby nie dostała sie woda?