Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
my używamy nivea, zarówno Wikunia jak i Adaśko. tylko chustczek nie lubie, bo zbyt mokretrochę zmienie temat ale mam pytanko - kto używa kosmetyków Nivea? wiem, że Tunia i sobie chwali i ja chyba też na nie się przerzucę. tu właściwie prawie wszyscy zachwalają Hippa, ale moje dziecko jakoś bardziej toleruje Nivea. chociażby krem do dupska z Nivei jest dużo lepszy niż Hippa. i chyba całą resztę sobie skompletuję też Nivei i spokój. no i muszę wypróbować ten Nivea S.O.S. na chrosty bo już nie mam pojęcia od czego mu wyszły.
wróce na chwilkę do tych uszu czy podczas kąpieli uwazacie żeby nie dostała sie woda?
trochę zmienie temat ale mam pytanko - kto używa kosmetyków Nivea? wiem, że Tunia i sobie chwali i ja chyba też na nie się przerzucę. tu właściwie prawie wszyscy zachwalają Hippa, ale moje dziecko jakoś bardziej toleruje Nivea. chociażby krem do dupska z Nivei jest dużo lepszy niż Hippa. i chyba całą resztę sobie skompletuję też Nivei i spokój. no i muszę wypróbować ten Nivea S.O.S. na chrosty bo już nie mam pojęcia od czego mu wyszły.