na początku kąpiel co wieczór czasem to było trudne jak zmęczenie po całym dniu dawało znać, ale jednak po wieczornych kąpielach dziecko lepiej spało, więc dla spokojnego snu i szybszego uśnięcia nie rezygnowaliśmy z kąpieli, jedzenie było po kąpieli przed snem bo dziecko z wody wychodziło mi czasem strasznie głodne, więc nawet jeśli przedtem jadło to potem jeszcze chętnie dojadało
kosmetyk nie znam lepszego jak płyn do kąpieli Hipp - ma fajny zapach i od pierwszego dnia w szpitalu też położne go stosowały, byłam z niego bardzo zadowolona, zresztą oliwka też hipp miała ładniejszy zapach niż np. bambino, a na Oilatum nie stać nas było
do pupy po każdej zmianie pieluszki stosowałam sudocrem on skutecznie chronił jak przed odparzeniem tak i przed negatywnym działaniem siusiu
ah i jeszcze, na początku stosowałam tylko płyn do kąpieli - pasuje i do ciałka i do włosków, później jak córcia miała ciemieniuchę - taki dziecinny łupież to wcierałam oliwkę w to miejsce i potem szamponik, też Hippa - miałam z promocji, bo w szpitalu otrzymałam paczuszkę gratisów i były w niej kupony upustowe na Hippa w Rossmanie, więc teraz też się nastawiam na Hippa, już płyn do kąpieli nawet kupiłam, a mydełko nie sprawdziło mi się, lżej było zastosować płyn