reklama

Pielęgnacja maluszków

U was sucho a u mnie masakra jak wstaje po nocy to mam kropki na piżamie i w ciągu dnia tak samo ciągle coś jest a jak nacisnę to leciiiiiii..................

reklama
Gdyby nie fakt, że 2 razy miałam ciętą pierś, to bym się nie martwiła, że jeszcze nic nie leci. Jednak po dość głębokich penetracjach mam coraz więcej obaw o to, czy będę mogła karmić piersią. Bardzo bym chciała, ale czy sie uda?

u mnie nic a nic nie leci i tez martwie sie ze nic nie bede miała, tym bardziej z moich małych ledwo B:-( no ale to nie od rozmiaru niby zalezy wiec co moge zrobic? zobaczymy...laktator napewno kupuje:tak:

chociaz jakos nie umiem sobie wyobrazic to bede to dzidzi do takich pycków przystawiac:confused:

Mi to urosły jak głupie - z A do D! Jestem w szoku!
No i leci mi z nich od jakiegoś 24tc..Też noszę wkładki laktacyjne.
Ale jednego cycucha miałam krojonego, ale leci z niego tak samo jak z drugiego.

Mi to urosły jak głupie - z A do D! Jestem w szoku!
No i leci mi z nich od jakiegoś 24tc..Też noszę wkładki laktacyjne.
Ale jednego cycucha miałam krojonego, ale leci z niego tak samo jak z drugiego.
To masz fajnie, że Ci leci:-) Chociaż wiesz, że Ci nic nie uszkodzili podczas operacji. Ja takiej pewności nie mam, choć piersi w ciąży skoczyły mi z E na H:szok:, ale jak malbertka pisała - wielkość o niczym nie świadczy

Ja też mam małe piersi i duże obawy czy będę miała pokarm ale mama nadzieje że tak :tak:
Dobrze własnie że to czy się będzie karmić wcale nie od wielkości piersi zależy :-)

To masz fajnie, że Ci leci:-) Chociaż wiesz, że Ci nic nie uszkodzili podczas operacji. Ja takiej pewności nie mam, choć piersi w ciąży skoczyły mi z E na H:szok:, ale jak malbertka pisała - wielkość o niczym nie świadczy

No tak - wielkość znaczenia nie ma, ale jakość (z czym mi się to kojarzy, ach ze mnie świntucha)...
To,że mam siarę już w sumie też,bo może mi zniknie...A to nigdy nie wiadomo...

reklama
u mnie nic a nic nie leci i tez martwie sie ze nic nie bede miała, tym bardziej z moich małych ledwo B:-( no ale to nie od rozmiaru niby zalezy wiec co moge zrobic? zobaczymy...laktator napewno kupuje:tak:

chociaz jakos nie umiem sobie wyobrazic to bede to dzidzi do takich pycków przystawiac:confused:

Z tych pyckow B jak bedzie mleko zrobi sie dosc pokazne C tez bylam w szoku jak po pierwszym porodzie mialam nawal w koncu mialam cyc:dry::dry:
I nie zalezy od wielkosci piersi absolutnie kanaliki sa te same a duze piersi to w wiekszosci tkanka tluszczowa:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry