FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
aha, i jedna koleżanka mowi do mnie: no wiesz, ja bym sie ni zdecydowała na wilorazowe, to niehigieniczne, i uciązliwe, no może pozniej, jak dziecko bedzie mialo z 1,5 roku!!!!!" ja se myśle, dziewczyno, jak bedzie mialo 1.5roku, to bedzie sikało na nocnik. wczoraj czytałam na innym forum, ze w wieku 9-10 miesiecy dzieciaczki już zaczynaly sikac do nocnika. a pozniej jej powiedzialam, ze jak dziecko ma mokro, to szybciej jarzy, ze to nieprzyjemne i stara sie na nocnik, zwlaszcza jak mamunia zrobi cacy cacy...a ona mi na to, ze w pampersie tez jest mokro jak ma duzo nasikane ?!!??? Mysle sobie, to fajnie, trzymaj dziecko w 1 pampersie caly dzien, bo szkoda wyrzucic, bo TYLKO posikany. dżizussssss.
ale oczywiście kązdy może mieć swoje zdanie, ja nikogo nie przekonuję, a mnie przekonują za to mądre argumenty tych, które wypróbowały...
ale oczywiście kązdy może mieć swoje zdanie, ja nikogo nie przekonuję, a mnie przekonują za to mądre argumenty tych, które wypróbowały...
Kawał baby. Bliźniaki też będą po wsiowemu (mojemu wsiowemu)hodowane tzn wsiowemu nie do końca bo tutaj zauważyłam tendencje do przegrzewania dzieci nawet dużych
Moje biegają od rana do nocy po podwórku a potem bezpośrednio do wanny i prysznic,jeśc i spać. W domu siedzą nocą bo nawet jak pada siedziały w namiocie. Na wsi nawet o pampkach trzeba myśleć z wyprzedzeniem bo nie w każdym sklepie są i nie raz trzeba dojechać